GenelKıbrısManşetSağlıkToplumYaşam

+1 Farkla Lefkoşa Farkında: Rengarenk çoraplarla Lefkoşa yine sokaktaydı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin, LTB Gençlik Meclisi organizasyonuyla ve Engellemeyen Lefkoşa Birimi iş birliğiyle düzenlediği “Çorabını Gey da Gel” yürüyüş ve etkinliği gerçekleştirildi.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin, LTB Gençlik Meclisi organizasyonuyla ve Engellemeyen Lefkoşa Birimi iş birliğiyle düzenlediği “Çorabını Gey da Gel” yürüyüş ve etkinliği gerçekleştirildi.

Bir kromozom farkının ayırt edici bir özellik değil, bizleri renklendiren ve güzelleştiren özellik olduğunun vurgulandığı yürüyüş Dereboyu trafik ışıklarında başlayarak eski Pronto çemberinde tamamlandı.

Başkan Harmancı etkinlikte “Lefkoşa’da her geçen gün sevgi ile büyüyoruz, sevgiyi büyütüyoruz ve +1 farkın bizleri ayrıştırdığını değil birleştirdiğini bir kez daha haykırıyoruz. İyi ki Lefkoşa’da Sevgiyi Büyütüyoruz” dedi.

Yoğun katılımın olduğu yürüyüşte rengarenk çoraplar, balonlar ve şemsiyelerin yanı sıra, orkestra ve LTB Gezi Treni Lefkoşa’nın en işlek caddesini coşku, mutluluk ve gülen yüzlerle dolu bir karnaval havasına dönüştürdü.

BİRBİRİNDEN GÜZEL PERFORMANSLAR ALKIŞ ALDI

Dj Burak, LTB Ritm’orkestra Ritim Performansı, Algım Özel Eğitim Dans Grubu, KKTC Jimnastik Federasyonu ve Algım Özel Eğitim iş birliğinde dans ve jimnastik gösterisi sunulan gecede sponsorlar Başbakan Yardımcılığı,Turizm,Kültür,Gençlik ve Çevre Bakanlığı,Mr. Brown ve Poy Organizasyon’a teşekkür belgesi takdim edildi.

HARMANCI: LEFKOŞA’DA HER GEÇEN GÜN SEVGİ İLE BÜYÜYORUZ, LEFKOŞA’DA SEVGİYİ BÜYÜTÜYORUZ
Ezgi Bertiz’in çocuk şarkıları ile renklendirdiği gecede bir konuşma yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa’da her geçen gün sevgi ile büyüdüklerini, Lefkoşa’da sevgiyi büyüttüklerini vurguladı.
Başkan Harmancı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Lefkoşa sokakta olmayı özlemişti. Bugün farkımızın zenginlik olarak yansıdığını ve bu zenginliğimizin ne olduğunu anladığımız gün. Ne yazık ki dünyamızda kibir, ego, hırs ve kötülükler var fakat bu +1 fark ne ego yapıyor, ne kavga ediyor, en güzelini yapıyor ve sevgi ile büyüyor. Ne mutlu ki hepimiz Lefkoşa’da her geçen gün sevgi ile büyüyoruz, sevgiyi büyütüyoruz ve +1 farkın bizleri ayrıştırdığını değil birleştirdiğini bir kez daha haykırıyoruz.”

“İYİ Kİ LEFKOŞA’DA SEVGİYİ BÜYÜTÜYORUZ”

“Lefkoşa sadece farkında olmakla kalmıyor, bunun ülke geneline yayılması için de sorumluluk alıyor ve harekete geçiyor. Bugün Lefkoşa’nın Yeni Dünya Engelsiz Aktivite Merkezi var, onu da her gün büyütüyoruz, onu da sevgiyle ve sizlerin sayesinde büyütüyoruz. Çocuk Merkezi’miz var onu da yine sevgi ve sizin sayenizde büyütüyoruz, Engelsiz Atletizm Takımımız var onu da Atletizm Federasyonu ve yine sizlerin desteğiyle büyütüyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki Lefkoşa’da sevgiyi büyütüyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu