GenelManşet

1 Haziran Dünya Çocuk Günü, Girne’de dolu dolu geçecek

1 Haziran Dünya Çocuk Günü, Girne'de renkli ve eğlenceli etkinliklerle kutlanacak. Ramadan Cemil Meydanı, Sosyal Yaşam Merkezi’nde (Eski Belediye Binası Önü) gerçekleşecek etkinlikler, saat 10:30’da stantların açılışı ile başlayacak.

1 Haziran Dünya Çocuk Günü, Girne’de renkli ve eğlenceli etkinliklerle kutlanacak. Ramadan Cemil Meydanı, Sosyal Yaşam Merkezi’nde (Eski Belediye Binası Önü) gerçekleşecek etkinlikler, saat 10:30’da stantların açılışı ile başlayacak ve gün boyu devam edecek. Etkinliklerin kapanışı ise saat 19:00’da Bubu ve Fiyu’nun akrobasi ve jonglör gösterisi ile yapılacak.

ETKİNLİKTE NELER VAR?

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamadai etkinlikler, saat 11:00’de Azerbeycan Kıbrıs Dostluk Cemiyeti’nin keman ve piyano dinletisi ile başlayacak, ardından 11:45’te 23 Nisan İlkokulu’nun halk dansları gösterisi sahnelenecek. 12:15’te Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun modern dans gösterisi ile devam edecek etkinlikler, 12:45’te Mustafa Çağatay İlkokulu’nun folklor gösterisi ile sürecek.

Etkinliklere öğleden sonra, 13:15’te Genç Sanat Severler’in minikler dans gösterisi ile devam edilecek. Ardından, 13:45’te Şht. Hasan Cafer İlkokulu’nun bando gösterisi yer alacak, 14:30’da Şht. Hasan Cafer İlkokulu’nun halk dansları gösterisi, saat 15:00’te ise Magic Show Sihirbaz Anıl Gökgül sahne alacak.

Saat 16:00’da Bubu ve Fiyu akrobasi ve jonglör gösterisi izleyicilerle buluşacak. 16:30’da Meritta Kids Club meydan oyunları düzenleyecek. 17:15’te Happy Land’in bale ve dans gösterisi, ardından 17:30’da Yakın Doğu Dans Okulu’nun hazırladığı gösteri izlenecek.

Etkinlikler, saat 18:00’de Oğuz Veli Ortaokulu’nun koro gösterisi ile devam edecek. Günün kapanışı, saat 19:00’da Bubu ve Fiyu’nun akrobasi ve jonglör gösterisi ile yapılacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu