GenelKıbrısManşet

1 Haziran Dünya Çocuk Günü MAGEM Maraş’ta kutlandı

1 Haziran Dünya Çocuk Günü MAGEM Maraş’ta coşku ile kutlandı.

“Sizin Gününüz” sloganıyla MAGEM Maraş’ta düzenlenen 1 Haziran Dünya Çocuk Günü etkinlikleri çerçevesinde oluşturulan boyama alanında çocuklar sadece fırçalarla değil parmaklarıyla da boyayla buluştu. 1 Haziran Dünya Çocuk Günü onların gözüyle resmedildi.

Etkinlikte torba oyunu oynanarak yarış yapıldı. MAGEM Maraş’ta torba oyunu esnasında çocuklar doyasıya eğlenirken bol kahkalalı anlar yaşandı. Hulahoplarla yere oluşturulan parkurda dans ve sıçrama aktiviteleri birleştirilerek keyifli bir etkinlik düzenlenirken, yüz boyama çocuklar tarafından çok sevildi. Etkinliğe kostümleri ile katılan çocuklar rengarenk görüntüler oluşturdu.

Pianta oyunu oynanırken sürpriz yemişlerle karşılaşan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Etkinlikleri büyük bir istek ve sevgiyle yaratan MAGEM Maraş personeli de çocukları kostümlerle karşıladı. Etkinliğe katılan çocukların keyifli anları fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirildi. Tüm çocuklara Gazimağusa Belediyesi tarafından dondurma ikram edildi.

MAGEM Maraş Sorumlusu Cansu Canalp Yarışan düzenlenen etkinliklerle çocuklara, günün onların günü olduğu hissini verebileceğine inandıkları tüm etkinliklere yer verdiklerini ifade etti. Çocuklar için eğlence dolu bir aktivite olan boyama ile günün onların hayal güçlerini de katarak somutlaştırıldığını ifade eden Yarışan, düzenlenen etkinliklerle çocuklara onların gününde unutulmaz ve keyif dolu bir anı yaratmayı amaçladıklarını vurguladı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu