Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

1 kilo uyuşturucuyla yakalanan zanlı cezaevine gönderildi

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu üzerinde gerçekleştirilen Narko Takip Operasyonu kapsamında bir kilo uyuşturucuyla yakalanan Litvanya vatandaşı Inguss Benhens yeniden mahkemeye çıkarıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu üzerinde gerçekleştirilen Narko Takip Operasyonu kapsamında bir kilo uyuşturucuyla yakalanan Litvanya vatandaşı Inguss Benhens yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Bilal Altun olguları aktardı.

Polis, 29 Nisan 2026 tarihinde, Lefkoşa’da, Kuzey Çevre Yolu üzerinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen Narko Takip Operasyonu kapsamında Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye turist olarak geçen zanlının kullanımında bulunan araçta şüphe üzerine yapılan aramada şoför koltuğunun altında yaklaşık 1 kilogram ağırlığında hintkeneviri türü madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis, tutuklanan zanlının gönüllü ifadesinde uyuşturucu maddeyi telegram üzerinden tanımadığı bir şahsın aracılığıyla güneydeki bir konumdan KKTC’ye getirmek için aldığını, bu iş için 500 Euro alacağını söylediğini aktardı.

Polis, zanlının 18 Nisan’dan 29 Nisan’a kadar 4 kilo uyuşturucu maddeyi dört ayrı tarihte getirip Lefkoşa’da dört ayrı konuma bırakıp, iki bin Euro kazanç elde ettiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının tahkikatın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini ifade ederek, tutuklu yargı talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 60 günü aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

(Kamalı Haber)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu