KıbrısManşetSpor

1. Osman Çetintaş Kupası GMBÇS ve DAÜ’nün

GMBÇS VE DAÜ KUPALARI İKİLEDİ:
KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2023-2024 Voleybol Sezonu’nda 1.Osman Çetintaş Kupası şampiyonları belirlendi. Dün akşam oynanan final maçlarının ardından U16 Kızlarda Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS), U17 Erkeklerde ise Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kupayı müzesine götürdü. Her iki takım ligde de zafere ulaşarak bu sezon ikinci şampiyonluklarına ulaştılar.

 KIZLARDA ŞAMPİYON GMBÇS
1.Osman Çetintaş Kupası U16 Kızlar Finalinde Maraş Gençlik Spor Kulübü (MGSK) ile GMBÇS karşılaştı. Mağusa Arena Spor Salonu’nda yer alan final mücadelesinde rakibini 3-0’lık skorla mağlup eden GMBÇS lig şampiyonluğunun ardından 1. Osman Çetintaş Kupası’nı da kazanarak kupaları ikiledi. Final karşılaşmasının ardından düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyaları, hakemlere anı paketleri Osman Çetintaş’ın annesi Betül Çetintaş ve babası Nafi Çetintaş tarafından verildi. KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya da aileye anı plaketi takdim etti.

ERKEKLERDE ŞAMPİYONU DAÜ
1.Osman Çetintaş Kupası U17 Erkekler Finalinde ise DAS ile GMBÇS karşı karşıya geldi. Kızlar finali sonrasında aynı salonda oynanan finalde rakibini 3-0 mağlup eden DAÜ şampiyon oldu. DAÜ de böylece lig şampiyonluğunun ardından bu sezon ikinci kupasını kazandı. Müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları, görevli hakemlere anı paketleri Osman Çetintaş’ın annesi Betül Çetintaş, babası Nafi Çetintaş ve kızkardeşi Seran Çetintaş tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu