KıbrısManşet

11 Cumhurbaşkanı adayı ilk ve son kez bir araya geliyor

Büyük buluşma BRT’de. 2020 KKTC Cumhurbaşkanı adayları BRT de buluşuyor, BRT Haber Merkezi soruyor, adaylar akıllarda kalan tüm soruları tüm gerçeklikleriyle cevaplıyor

GIYNIK ÖZEL

11 Cumhurbaşkanı adayı son kez bir araya geliyor. 11 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 11 adayı ilk ve son kez canlı yayında buluşuyor. 11 adayın katılımıyla gerçekleştirilecek program GIYNIK Facebook sayfası üzerinden de canlı yayınlanacak, aynı zamanda canlı takiplerle de adayların önemli açıklamaları www.giynikgazetesi.com da yer alacak. Aynı zamanda canlı yayın öncesi ve sonrasında BRTK önünde yaşananlar da anbean canlı yayınlarla sizlere ulaştırılacak.

BRT’de saat 21.00’de başlayacak canlı yayında 11 aday kozlarını paylaşacak. Bu akşam Lefkoşa’da birçok farklı konvoy gerçekleştirilirken, adayların BRTK’na destekçilerinin eşliğinde gelmesi bekleniyor.

Bu akşam ayrıca Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Ersin Tatar, ilk kez canlı yayında karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz günlerde birçok adayın katılımıyla gerçekleştirilen iki farklı canlı yayından birine Başbakan Tatar, diğerine ise Cumhurbaşkanı Akıncı katılmamıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu