KıbrısManşet

12. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı

Bu yıl 12.’si düzenlenen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı.

 

 

ÖĞRETMENLER FİNALDE CEZAYI KESTİ
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleriarası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 12.’si Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı Öğretmenler takımının şampiyonluğu ile noktalandı. Göçmenköy Aslan Bıçaklı Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvanın final maçında Öğretmenler ile Merkezi Cezaevi karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Öğretmenler 8-3 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Final önceisnde oynanan üçüncülük maçında Devlet Hastanesi ile Gelir Vergi Dairesi karşılaştı. Geçen yılın şampiyonu Vergi Dairesi bu maçı 6-3 kazanarak turnuvayı üçüncü tamamladı.

ÖZSOY VE CEMİL TEŞEKKÜR ETTİ
Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Necati Özsoy’un sunduğu ödül seremonisinde konuşan organizasyon sorumlusu İbrahim Özsoy turnuva boyunca destek veren herkese teşekkür etti ve bu turnuvanın sürdürülmesine katkı koyan Işın Ramadan Cemil’e ayrıca teşekkür etti. Işın Ramadan Cemil ise konuşmasında Merhum Hasan Ramadan Cemil’in ismini yaşatmak adına düzenlenen bu anlamlı turnuvada katkı koyan emek harcayan herkesi tebrik etti.

TATAR DA KATILDI, ÖDÜLLER VEİRLDİ
Final gecesine katılan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuşma yaparak turnuvayı her yıl organize eden Özsoy ailesine, turnuvanın düzenlenmesinde madi manevi katkılar koyan Ramadan Cemil İşletmelerine ve tüm devlet daireleri takımlarına teşekkür etti. Daha sonra turnuvaya katılan takımlara, hakemlere, dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeler verildi. Ayrıca şampiyon olan Öğretmenler takımı kadrosunda yer alan isimlere kura çekimi yapıldı ve 2 şanslı eşleri işe birlikte İstanbul tatili kazandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu