KıbrısManşetSağlıkToplumYaşam

14 Mart Tıp Haftası Plaket ve Belge Sunumu

KTTB Başkanı Dr. Özlem Gürkut, 14 Mart Tıp Bayramı’nı daha sorunlarla karşıladığımıza dikkat çekerek, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB) olarak pandemi nedeni ile geçen 2 yılda tıp haftası programlarının iptal edildiğini hatırlattı.

KTTB Başkanı Dr. Özlem Gürkut, 14 Mart Tıp Bayramı’nı daha sorunlarla karşıladığımıza dikkat çekerek, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB) olarak pandemi nedeni ile geçen 2 yılda tıp haftası programlarının iptal edildiğini hatırlattı.

Bu yıl ise pandemiyi gözeterek de olsa sınırlı sayıda etkinlikle tıp haftası programını oluşturduklarını anlatan Dr. Gürkut, 14 Mart 2022 Pazartesi günü Hidden Garden Salonu’nda yapılacak tıp töreninde basın ödülleri, kurumsal ödüller ve teşekkür belgelerinin verileceğini belirtti.

Dr. Gürkut ayrıca, meslekte 25. ve 50. hizmet yıllarını dolduran hekimlerin plaket ve onur belgelerinin takdim edileceğini ifade ederek, bu vesile ile geçen 2 yılda 25. ve 50. hizmet yıllarını doldurmuş olan ancak plaket ve onur belgelerini alamayan hekimlere de sunum yapılacağı bilgisini verdi.

TIP HAFTASI 2022 PLAKET VE BELGE SUNUMU

– Meslekte 50. Hizmet Yılını Dolduran hekimlerimize Plaket ve Onur Belgesi sunumu

50. hizmet yılını dolduran 1972 yılı mezunları:

Dr. Ahmet Şeref KEÇECİOĞLU, Dr. Ali Özmen İKİBİROĞLU, Dr. Ali TOKER, Dr. Alsev TUNALIER, Dr. Caner SAFA, Dr. Sevim ERKMEN, Dr. Tomris MAHİREL, Dr. Tünay BETON, Dr. Nuray YEŞİLADALI, Dr. Rayıf ÖZBİLİR

– Meslekte 25. Hizmet Yılını Dolduran hekimlerimize Plaket ve Onur Belgesi sunumu

25. Hizmet yılını dolduran 1997 yılı mezunları:

Dr. Begüm SADIKOĞLU, Dr. Fadime Ayla AKÇİN, Dr. Çağatay DİŞLİ, Dr. Gamze TAŞKIN, Dr. Leman ERGÜVEN, Dr. Mehmet ÖZLÜSES, Dr. Nevruz TUĞCU

– Basın Ödüllerin sunumu

Sayın İsmet Özgüren

Sayın Ali Baturay

Sayın Nazar Erişkin

“Toplumun sağlık alanında doğru bilgiye ulaşmasına katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.”

– Kurumsal Ödüllerin Sunumu

Yeşil Barış Hareketi

Biyologlar Derneği

Şehir Plancıları Odası

“Girne Dağlarında doğa tahribatına yol açan inşaat izninin durdurulmasına katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.”

-Kurumsal Teşekkür Belgesi Sunulması

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası

“Covid-19 pandemisinde eğitimin yüz yüze sürdürülebilmesine ve toplum sağlığına katkılarınızdan, işbirliği ve dayanışmanızdan dolayı teşekkür ederiz.”

Kıbrıs Türk Barolar Birliği

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği

“Daha yaşanılabilir bir ülke ve toplum yaratma mücadelemizde, birlikte yol alma kararlılığınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu