DünyaGüney KıbrısKıbrısManşetSporTürkiye

14 MİLYAR EUROLUK FUTBOL RESİTALİ BAŞLADI

Gruplarda oynanan ilk haftadaki 16 maçta fileler toplam 49 kez sarsıldı. 4 maçın beraberlikle sonuçlandığı ilk haftada 6 takım evinde 6 takım da deplasmanda galibiyete uzandı

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2020-2021 sezonu başladı. Bu sezon gruplarda mücadele edecek 32 takımdaki futbolcularının toplam piyasa değeri 14,02 milyar euro (130 milyar lira) olarak göze çarparken gruplarda ilk hafta salı ve çarşamba günü oynanan maçlarla tamamlandı.  Gruplarda 2. hafta maçları 27-28 Ekim’de oynanacak.

16 MAÇTA 49 GOL

Gruplarda oynanan ilk haftadaki 16 maçta fileler toplam 49 kez sarsıldı. 4 maçın beraberlikle sonuçlandığı ilk haftada 6 takım evinde 6 takım da deplasmanda galibiyete uzandı.

EN FARKLISI BAYERN, ATALANTA VE BARCA

İlk haftanın en farklı galibiyetlerini Bayern Münih, Atalanta (4-0) ve Barcelona (5-1) elde ederken en gollü maç maç 6 golle Barcelona – Ferencvaros mücadelesi oldu.

REAL VE PSG’YE EVİNDE ŞOK

İlk haftada Shakhtar Donetsk deplasmanda Real Madrid’i 3-2, Manchester United da deplasmanda Paris Saint-Germain’i 2-1 yenerek sürpriz yaptılar.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. HAFTA SONUÇLARI

GRUPLARDA PUAN DURUMLARI

Diğer Haberler

Başa dön tuşu