DünyaGenelManşet

15 dakika boyunca ölüydü! Geri döndüğünde cennette geçirdiği 5 yılı anlattı

Öldükten sonra tekrar hayata dönen insanların anlattıkları ilginç hikayelere bir yenisi daha eklendi. 15 dakika boyunca klinik olarak ölü olan kadın, kendini cennette bulduğunu ve orada 5 yıl geçirdiğini iddia etti.

6 Mayıs 2001’de, Dr. Linda Kramer sabahın erken saatlerinde tuvalete gitti. Tekrar uyumayı planlayan Kramer, aslında uykudan daha büyük bir sorunla karşı karşıyaydı. Aniden baygınlık geçiren kadın, gelen sağlık ekipleri müdahale edene kadar 15 dakika boyunca ölüydü. Bu sürede Kramer, kendini cennette gördüğünü hatırlıyor ve hayatının 5 yılının orada geçtiğini söylüyor.

‘ZAMAN KAVRAMI YOKTU’

Bizim algıladığımız şekliyle ‘zaman’ diye bir şey olmadığını anlatan Kramer, cennet olarak adlandırdığı yerde ne kadar yol gittiğini hesaplamaya çalışarak zamanı anladığını söylüyor. Gerçek hayatta saatte yaklaşık üç ila altı mil hızla yürüdüğünü varsayan Kramer, bu sayıyı cennette hareket ederken zamanı algılamak için kullandı.

Kramer, cenneteyken istediği herhangi bir görünüme girebileceğini ve hatta tanıştığı diğer insanlara dönüşebileceğini keşfetti.

Kramer o anları şu sözlerle anlatıyor:

Kramer, bir yeri düşündüğü anda oraya ışınladığını ve istediği zaman başka yerleri görebildiğini söyledi.

ÖLÜM SONRASI DENEYİMLER

Ölüm sonrası hayatı deneyimlediğini iddia eden tek kişi Linda Kramer değil. Kolera hastası olan Bryan Melvin, tıbbi olarak öldükten ve son nefesini verdikten sonra siyah bir boşluğa düştüğünü ve ‘tadı kötü olan bir su’ içtiğini söylüyor.

Melvin ayrıca Adolf Hitler’i cehennemde yanarken gördüğünü iddia ediyor.

57 yaşındaki Beverley Gilmour ise 20’li yaşlarında beyin travması geçirdi. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

Zira Gilmour, ölülerle temasa geçtiğini iddia ediyor. İlk deneyimini 1980’lerde yaşayan Gilmour, ölüp tekrar dirildiğini ve İsa peygamber ile iletişim kurduğunu ifade ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu