GenelKıbrısManşetToplum

15. Geleneksel Baraka Yaz Kampı Ağustos’ta Limnidi’de yapılacak

15. Geleneksel Baraka Yaz Kampı 17 Ağustos Perşembe-20 Ağustos Pazar tarihleri arasında Limnidi’de Musa’nın Yeri piknik alanında çadır kampı şeklinde yapılacak.

Katılımcıların kendi araçları ve çadırları ile geleceği belirtilen kampta, kültür-sanat ve bilim üzerine söyleşiler, eğlenceli ve eğitici atölyeler, gençlik ve çocuk etkinlikleri, müzik dinletileri gibi aktivitelerin yapılacağı belirtildi.

18 yaşından küçük kişiler kampa aileleri veya ailelerinin izni ile bir Baraka üyesinin sorumluluğunda katılabilecek.

Detaylı programın yakında açıklanacağı kampın ücretleri ise şöyle açıklandı:
ÇADIR BAŞI 1 GECELİK 170TL (yer ve masa kirası)
KİŞİ BAŞI 1 GÜNLÜK kahvaltı (açık büfe) ve akşam yemeği 400TL

Kayıt ve ödeme Temmuz ayında
Katılımcıların en az 2 gece konaklaması gereken kampa başvuru için 14, 21 veya en geç 28 Temmuz Cuma günü 18.00-19.00 saatleri arasında Baraka Kültür Merkezi’ne gelip kayıt formu doldurulması ve ödeme yapılması gerekiyor. 28 Temmuz’dan sonra ise kayıt ve ödeme alınamayacak.

“EN AZ PLASTİK KULLANIMI VE EN AZ ATIK” ÖDÜLÜ VERİLECEK

Baraka Kültür Merkezi tarafından yapılan açıklamada, kamp etkinliğinde tek kullanımlık plastik ve pet şişe kullanımının olmayacağı belirtilirken ‘minimum çöp’ çıkarılması için çalışılacak. Bunun yerine kampa katılacak olanların yanlarında termos veya tekrar kullanılabilir tabak, bardak ve bez çantalar getirmesi gerektiği ifade edildi.

Tek kullanımlık plastiklerin yasaklanmasının ardından Baraka Yaz Kampı etkinliğinde sosyal sorumluluk adı altında  “En Az Plastik Kullanımı ve En Az Atık” ödülünün de verileceğini belirtti.

Merkez’den son olarak yapılan açıklamada: “Kamp etkinliklerine ilgi duyan ve Baraka Kültür Merkezi’nin kolektiviteye saygı ve katılım temelli etik değerlerine sahip çıkan herkesi bekliyoruz” denildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu