KıbrısManşet

150 adet hap ele geçirildi

Lefkoşa’da dün 19.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu H.M’nin (E-30) tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 150 adet hap bulunarak emare olarak alındı

Lefkoşa’da dün 19.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu H.M’nin (E-30) tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 150 adet hap bulunarak emare olarak alındı.

Polis Basın Bülteni’ne göre bahse konu şahıs tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET

Ercan Havalimanında bu sabaha karşı H.T (E-53) tasarrufunda 18 bin 400 ABD Doları nakit para ile KKTC’den çıkış yapacağı sırada tespit edildi.
Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

GARDİYAN ÇIKTI

Merkezi Cezaevi’nde dün Narkotik Polis ekipleri saat 19.00 sıralarında şok bir operasyon düzenledi. Beklenmeyen operasyonda cezaevi didik didik edildi. Operasyonda, Cezaevi’nde görevli H.M. (E-30) isimli bir gardiyanın çantasında uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 150 adet hap bulundu. Gardiyanın çantasında uyuşturucu bulunması sonucunda polis operasyonunu genişleterek, gardiyan ile ilişkide olanları da operasyon kapsamına aldı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu