KıbrısManşet

16 yeni vaka daha!

Sağlık Bakanlığı'nın dün akşamüzeri saatlerinde açıkladığı 10 yeni pozitif coronavirüs vakasının ardından bu sabah itibariyle 16 yeni pozitif vaka daha tespit edildiği ortaya çıktı

GIYNIK ÖZEL

Sağlık Bakanlığı’nın dün akşamüzeri saatlerinde açıkladığı 10 yeni pozitif coronavirüs vakasının ardından bu sabah itibariyle 16 yeni pozitif vaka daha tespit edildiği ortaya çıktı. Dün akşam 8 yeni vakanın daha tespit edildiği ülkemizde, bu sabah itibariyle 8 yeni vaka daha tespit edildi.

Gıynık Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, yeni vakaların hava ve deniz yoluyla ülkeye gelen kişiler arasında olduğu ve mevcut vakaların temaslıları arasından tespit edildiği öğrenildi.

SKANDAL!

Öte yandan Elexus Hotel’de tespit edilen pozitif vakanın 1 haftadır ülkede saklandığı ortaya çıktı. Birlikte ülkemize geldiği arkadaşının covid-19 pozitif çıkması üzerine, temaslı olarak karantina oteline alınmak istenen fakat ülkesine geri dönmek istediğini söyleyen şahsın 1 haftadır Elexus Hotel’de saklandığı ortaya çıktı. Söz konusu şahıs, 1 haftanın sonunda bu sabah yüksek ateş ve ishal şikayetiyle otelden alınarak Lefkoşa Devlet Hastanesi Pandemi bölümüne sevk edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu