FutbolManşetSpor

18 yaşındaki Arda Güler, Real Madrid’e 6 yıllık imzayı attı!

Real Madrid, Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler’i sağlık kontrolünden geçirdi. Madrid ekibine 6 yıllık imza atan genç oyuncu basına tanıtılıyor.

Real Madrid’de Fenerbahçe’den kadroya katılan Arda Güler heyecanı yaşanıyor. Sağlık kontrolünden geçirilen ve 6 yıllık imza atan Arda Güler, basına tanıtılıyor.

TSİ 13.00 sularında başlayan törende ilk olarak Arda Güler’in gollerinden ve güzel hareketlerinden oluşan bir klip izletildi.

ANNESİ DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Klibin izlendiği esnada genç oyuncunun annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamadı. Arda Güler, annesini öptü ve sarılarak destek verdi.

Canlı | Arda Gülerin imza töreni 6 yıllığına Real Madridde, duygusal anlar...

TÖREN ÖNCESİ KONTROLDEN GEÇTİ VE RESMİ İMZAYI ATTI

Geçtiğimiz gün transferi resmen açıklanan ve Madrid’e giden milli oyuncu, sağlık kontrolünden geçirildi. Madrid ekibinden yapılan duyuruda, Arda Güler’in kontrollerinin başarıyla sonuçlandığı bildirildi. Arda Güler, kontrollerin ardından Real Madrid ile 6 yıllık sözleşmeye imza attı.

 

Son dakika transfer haberi: Ve beklenen an! Arda Güler, Real Madrid’e imzayı attı...

TRANSFER SÜRECİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Real Madrid ve Barcelona’nın yanısıra Manchester City, Paris Saint Germain, Borussia Dortmund, Ajax, Milan, Arsenal ve Sevilla gibi birçok Avrupa devi Arda Güler ile net temaslar kurdu.

Fenerbahçe’nin en az 1 yıl daha takımda kalması için görüşmeler gerçekleştirdiği 18 yaşındaki yıldız kararını gitmekten yana kullandı. Florentino Perez, Carlo Ancelotti ve Luka Modric ile yaptığı telefon görüşmelerinde B takıma gönderilmeyeceğinin garantisini alan Arda Güler, Real Madrid’in teklifini kabul etti.

Arda Güler’in kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini kaydeden Başkan Ali Koç, “Arda Güler konusuna uzun cevap vermeyeceğim. Öncelikle milyonlarca Fenerbahçe taraftarı Arda’yı bağrına basmıştır. Deplasmanda dahi nasıl sevildiğini hepimiz biliyoruz. Bu sürecin nasıl geliştiğini anlatmalıyız. Şu an süreç sonuçlanmadı. 1-2 gün de olabilir. Ben de detaylı şekilde tüm gelişmeleri anlatma borcum olduğunu düşünüyorum. Arda Fenerbahçe’de kalmayacak. Fenerbahçe’de kalmak istemiyor.” sözleriyle oyuncunun ayrılacağını duyurmuştu.

MODRIC VE KROOS İLE GÖRÜŞTÜ

Arda Güler’in tercihini Real Madrid’den yana kullanmasının bir diğer önemli sebebinin ise Real Madrid forması giyen dünyaca ünlü yıldızlar Toni Kroos ve Luka Modrid ile gerçekleştirdiği öne sürülen telefon görüşmelerinin olduğu iddia edilmişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu