Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

2 kıdemli savcı ile 4 savcı veya savcı yardımcısı münhali için dilekçe kabul ediliyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Yüksek Savcılar Kurulu, 2 kıdemli savcı ile 4 savcı veya savcı yardımcısı münhali için dilekçe kabul edildiğini duyurdu.

Yüksek Savcılar Kurulu’ndan yapılan açıklamada, değiştirilmiş şekliyle 72/91 sayılı Hukuk Dairesi Yasası’nın, 17, 18, 20, 21 ve 22 (A) maddelerinde öngörülen nitelikleri haiz olan kişilerden, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hukuk Dairesi’nde münhal bulunan 2 kıdemli savcı ile 4 savcı veya savcı yardımcısı mevkileri için dilekçe kabul edildiği bildirildi.

Açıklamada, ilgi duyanların özgeçmişleri, hizmet yılları ve öğrenim durumlarını gösteren belgelerle birlikte yazılı başvurularını, duyurunun Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren en geç on beş gün içerisinde mesai saati bitimine kadar Yüksek Savcılar Kurulu Başkanlığına ulaştırmaları gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, halen Hukuk Dairesi’nde savcı olarak görev yapanların, kıdemli savcı münhaline başvurmaları gerekmediği belirtildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu