KıbrısManşetSağlık

2 pozitif vaha daha, temaslı zinciri genişliyor

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu 2 personelin daha covid-19 pozitif olduğunu açıkladı

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu 2 personelin daha covid-19 pozitif olduğunu açıkladı.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler ofisinden yapılan açıklamada “Dr. Burhan  Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği covid-19 ile ilgili Hastalarımızı ve Sağlık çalışanlarımızı korumak adına daha sert önlemler alacaktır.” denildi.

Ayrıca edinilen bilgiye göre 2 pozitif vakanın, 5 gün boyunca temaslı olduğunu gizleyen ve dün pozitif çıkan ustabaşı yardımcısı Olgun Minare’nin temaslıları olduğu öğrenildi.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler ofisinden yapılan  açıklamaya  göre;

‘’Dr. Burhan  Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği covid-19 ile ilgili Hastalarımızı ve Sağlık çalışanlarımızı korumak adına daha sert önlemler alacaktır. Tüm adanın kalbi olan ’’Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Halkımıza hizmet vermeye devam edecektir.” denildi.

“TEMASLI TAKİBİ YAPILIYOR”

Basın bürosunun konuya ilişkin açıklaması şöyle;

“Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler ofisinden yapılan açıklamaya göre; 16 Aralık 2020 Çarşamba günü dışardan bulaş olup pozitif çıkan personelimizin temaslılarından olan  iki personelin daha pozitif olduğu ortaya çıkmıştır… Covid -19 temas ekibi tarafından iki  personelimizin temaslıları temas ekibi tarafından izole altına alınmıştır. Sağlık Çalışanlarımızı ve hastalarımızı korumak adına Başhekimlik tarafından daha sıkı önlemler alınmaya başlanmıştır.

Hastanemizin  tüm hizmetleri devam etmektedir. Ameliyatların durdurulması söz konusu değildir. Ancak ameliyatlarımız önlemler çerçevesinde sayısı azaltılarak devam edecektir.

Hastanemizin çalışan tüm  personele rutin olarak  PCR testleri yapılmaktadır. Hastanemizde yapılan PCR testlerinde herhangi bir başka pozitif vakaya rastlanmamıştır. Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi tüm bölümleriyle ve ekibiyle halkımıza hizmet verdiği kamuoyuna duyurulur.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu