Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSağlık

2 pozitif vaha daha, temaslı zinciri genişliyor

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu 2 personelin daha covid-19 pozitif olduğunu açıkladı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu 2 personelin daha covid-19 pozitif olduğunu açıkladı.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler ofisinden yapılan açıklamada “Dr. Burhan  Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği covid-19 ile ilgili Hastalarımızı ve Sağlık çalışanlarımızı korumak adına daha sert önlemler alacaktır.” denildi.

Ayrıca edinilen bilgiye göre 2 pozitif vakanın, 5 gün boyunca temaslı olduğunu gizleyen ve dün pozitif çıkan ustabaşı yardımcısı Olgun Minare’nin temaslıları olduğu öğrenildi.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler ofisinden yapılan  açıklamaya  göre;

‘’Dr. Burhan  Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği covid-19 ile ilgili Hastalarımızı ve Sağlık çalışanlarımızı korumak adına daha sert önlemler alacaktır. Tüm adanın kalbi olan ’’Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Halkımıza hizmet vermeye devam edecektir.” denildi.

“TEMASLI TAKİBİ YAPILIYOR”

Basın bürosunun konuya ilişkin açıklaması şöyle;

“Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimlik Basın ve Halkla İlişkiler ofisinden yapılan açıklamaya göre; 16 Aralık 2020 Çarşamba günü dışardan bulaş olup pozitif çıkan personelimizin temaslılarından olan  iki personelin daha pozitif olduğu ortaya çıkmıştır… Covid -19 temas ekibi tarafından iki  personelimizin temaslıları temas ekibi tarafından izole altına alınmıştır. Sağlık Çalışanlarımızı ve hastalarımızı korumak adına Başhekimlik tarafından daha sıkı önlemler alınmaya başlanmıştır.

Hastanemizin  tüm hizmetleri devam etmektedir. Ameliyatların durdurulması söz konusu değildir. Ancak ameliyatlarımız önlemler çerçevesinde sayısı azaltılarak devam edecektir.

Hastanemizin çalışan tüm  personele rutin olarak  PCR testleri yapılmaktadır. Hastanemizde yapılan PCR testlerinde herhangi bir başka pozitif vakaya rastlanmamıştır. Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi tüm bölümleriyle ve ekibiyle halkımıza hizmet verdiği kamuoyuna duyurulur.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu