KıbrısManşet

2021-2022 #EuroLeague #OneTeam projesi tamamlandı

Anadolu Efes’in şampiyon Kıbrıslı Türk oyuncusu Erten Gazi’nin elçiliğini üstlendiği, Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı olan 2021-2022 #EuroLeague #OneTeam projesi tamamlandı.

Anadolu Efes’in şampiyon Kıbrıslı Türk oyuncusu Erten Gazi’nin elçiliğini üstlendiği, Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı olan 2021-2022 #EuroLeague #OneTeam projesi tamamlandı.

ERTEN GAZİ ‘ONE TEAM’ PROJESİNİN ELÇİLİĞİNİ YAPTI
Anadolu Efes forması altında yaşadığı başarılarla müthiş bir kariyere ulaşan Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten Gazi, sadece sportif açıdan değil sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de örnek bir sporcu ve rol-model olmaya devam ediyor. Basketbolda Avrupa’nın 1 numaralı kupası olan Euroleague’de Anadolu Efes ile üst üste iki kez şampiyonluk gururu yaşayan Erten Gazi, Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı olan ‘One Team’ projesinin elçiliğini üstlenmişti.

ANKA-EFES İŞBİRLİĞİNDE SEKİZ HAFTALIK EĞİTİM SÜRECİ
Erten Gazi’nin elçiliğini yaptığı 2021 – 2022 sezonu One Team projesi, ANKA Spor Kulübü ve Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Okulları iş birliğinde gerçekleşen eğitim süreci ile tamamlandı. Teması, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları arasında da yer alan; “toplumsal cinsiyet eşitliği”, “sporda eşitlik”, “kişisel sorumluluk”, “sağlıklı ve kaliteli yaşam” olan One Team projesindeki sporcular sekiz haftalık bir eğitimden geçti.

ERTEN ÖNCÜLÜĞÜNDE SOSYAL VE FİZİKSEL GELİŞİME KATKI
One Team projesinde yer alan sporcular, sekiz hafta boyunca öğrendikleri bilgileri ve edindikleri yetenekleri çeşitli etkinliklerde sergileme fırsatı yakalarken renkli ve eğlenceli anlara sahne olan organizasyonlarda, geleceğin yıldızları takım arkadaşlıklarını pekiştirme fırsatı da yakaladı. Böylece Anadolu Efes Spor Kulübü Erten Gazi öncülüğünde, One Team projesiyle çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulundu. Eğitim sonunda Erten Gazi tarafından katılımcılara sertifikaları verildi .

ANADOLU EFES KULÜBÜ’NDEN ERTEN GAZİ’YE TEŞEKKÜR
Anadolu Efes kulübünün resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda; “Şampiyon oyuncumuz Erten Gazi’nin elçiliğini üstlendiği, 2021-2022 #EuroLeague #OneTeam programımız kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalarda yanımızda olan, Anka Spor’a ve Anadolu Efes Basketbol Okulları’na tekrar teşekkür ederiz!” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu