EkonomiKıbrısManşetSiyasetTürkiye

2021 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü imzalandı

“Yatırım” odaklı Protokol, Türkiye Cumhuriyeti’nin Covid-19 salgını da göz önünde bulundurularak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devlet bütçesine, reel sektörüne yapacağı katkılarla gerçekleştirecek Ankara kaynaklı alt yapı projelerini içeriyor

2021 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokole Başbakan Ersan Saner ile Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay imza koydu.

“Yatırım” odaklı Protokol, Türkiye Cumhuriyeti’nin Covid-19 salgını da göz önünde bulundurularak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devlet bütçesine, reel sektörüne yapacağı katkılarla gerçekleştirecek Ankara kaynaklı alt yapı projelerini içeriyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’la , Başbakan Ersan Saner arasında bugün Ankara’da imzalanan Türkiye-KKTC 2021 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü, KKTC’nin kovid-19 salgın sürecinde yaşadığı sıkıntıların aşılmasını, alt yapısının tamamlanmasını, e-devlet projesinin gerçekleştirilmesini, sektörlerin sorunlarının aşılmasını ve müreffeh bir KKTC yolunda ilerlenmesini hedefliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu