KıbrısManşetSiyasetToplum

2024 yılı 2023 yılından daha güzel olacakmış

2024 2023'ten daha güzel olacak diyor Ünal Bey.. Kime göre? Neye göre? Ünal Bey ve çevresi için elbette güzel olacak, hoş Ünal Bey için 2023 de çok güzel geçti

Başbakan Ünal Üstel 2024 2023’ten çok daha iyi olacak, çok daha güzel olacak diyor. Konuyu da yeni havalimanına bağlayarak alana geniş gövdeli uçakların inmeye başladığını, turist sayısının buna bağlı olarak artacağını, ekonomik çarkların da yine buna bağlı olarak döneceğini söyledi..

Bu arada elektrik tüketimine  yüzde 31 den yüzde 15 çekilen insafsız bir zam, havalimanı işletmecisine milyon dolarları bulan yüzsüz bir vergi affı, muafiyetler, kamu bankalarında tahsil edilemeyen yandaş kredileri, yani batık krediler, denetimsiz piyasa, hayat pahalılığı, satın alma gücünün zayıflaması, okulların yetersizliği, hastanelerin yetersizliği, yolların yetersizliği, alt yapı adına sapır sapır dökülen bir ülke  ve nihayetinde olabilecek en kalitesiz yaşama mahkum edilişimiz.

2024 2023’ten daha güzel olacak diyor Ünal Bey.. Kime göre? Neye göre? Ünal Bey ve çevresi için elbette güzel olacak, hoş Ünal Bey için 2023 de çok güzel geçti. Gökte. zembille inen başbakanlık, parti başkanlığı, çöpe atılan jet dosyası ve daha birçok şeye baktığımız zaman halk zamlar altında inim inim inlerken, gençler birer ikişer doğup büyüdükleri topraklardan göç ederken Ünal Bey için 2023 yılı da güzel ve muhteşem bir yıldı.

Dolayısıyla kuşku yok ki 2024 yılı da hem Ünal Bey için,hem hükümeti için,hükümet ortakları için, hem de onlara meclis çatısı altında güya muhalefet edenler için de güzel olacak,bundan zerre kadar kuşkum yok.. Bütün bunları alt alta koyduğum zaman ortaya çıkan şey şudur..Uzun zamandır memleketi saran toplumsal çürümenin en büyük müsebbibi siyaset kurumunun olduğu gerçeğidir.

Ünal Bey’e dönecek olursak, öyle ya gökten zembille inen bir başbakanlık.

Bugüne kadar, yani siyasi hayatı boyunca toplumsal fayda sağladığı tek bir icraatını gösterebilir miyiz?

Var mı böyle bir icraatı?

Net yazayım, yok..

Hem de hiç yok.

Nitekim  bugün halkın önüne koyabilecek hiçbir referansı  yok ne Ünal Bey’in ne de hükümetinin..

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu