DünyaMagazinManşet

22 yaşındaki ABD Hava Kuvvetleri pilotu güzellik kraliçesi seçildi

ABD Hava Kuvvetleri’nde görev yapan Madison Marsh, ABD’de düzenlenen güzellik yarışmasında Miss America seçildi. 22 yaşındaki Marsh, ABD ordusunda aktif görev yapan ilk güzellik kraliçesi olarak tarihe geçti.

Amerika tarihinde bir ilk yaşandı! İlk kez ABD ordusunda aktif görev yapan bir kadın, güzellik kraliçesi seçildi.

22 yaşındaki Teğmen Madison Marsh, ABD’nin Orlando kentinde düzenlenen ve 51 kişinin katıldığı Miss America güzellik yarışmasında birinci oldu.

TARİHE GEÇTİ
Hava Kuvvetleri’nde görev yapan Marsh, ABD ordusunda aktif görev yapan ilk güzellik kraliçesi oldu.

Harvard Kennedy School’da kamu politikaları alanında yüksek lisans yapan Marsh için ABD Hava Kuvvetleri de tebrik mesajı yayınladı.

TEBRİK MESAJI
Paylaşımda “Az önce Miss America 2024 tacını takan #Airman, 2. Teğmen Madison Marsh, nam-ı diğer Miss Colorado’yu tebrik ediyoruz! Marsh bu unvanı kazanan ilk aktif görevdeki askerdir” ifadeleri yer aldı.

Yarışmaya neden katıldığını açıklayan Marsh, “Hayatımın iki farklı yönünü bir araya getirmek inanılmaz bir deneyim. Umarım, bu herkese kendilerini sınırlamamaları gerektiğini hatırlatır” dedi.

Marsh, yetenek bölümünde ise 16 yaşında nasıl pilot ehliyeti aldığını anlattı.

Yarışmada, tartışma bölümünde Amerika’da uyuşturucu kullanımı hakkında konuşan güzellik kraliçesi, annesinin pankreas kanseriyle mücadelesinden bahsetti.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu