GenelKıbrısManşet

23 Nisan çocukların günü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdun dört bir yanına etkinliklerle kutlandı. Çocukların gözlerinde mutluluk, büyüklerin gözlerinde ise gurur vardı…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdun dört bir yanına etkinliklerle kutlandı. Çocukların gözlerinde mutluluk, büyüklerin gözlerinde ise gurur vardı…

ATASER’E ZİYARET

Alsancak İlkokulu, Lapta İlkokulu ve Karşıyaka İlkokulu müdür ve öğrencileri Lapta-Alsancak Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser’in makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleşen ziyarette, öğrenciler Ataser’e çiçek takdim ederken başkanlık koltuğuna da talip oldular. Miniklere makamını devreden LAÇ Belediyesi Başkanı Ataser, özel ve kutlu bir günü yaşamanın mutluluğu içerişinde olduğuna değindi. Başkanın koltuğuna sıra sıra oturma fırsatı bulan minikler ise geleceğe yönelik fikirlerini ve hedeflerini aktarma fırsatı buldular.

HER ŞEY ONLAR İÇİN

Gülen yüzlerle memnuniyet ve sevinç içerisinde gerçekleşen 23 Nisan ziyaretinde, Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser minik misafirlerine hediyelerini takdim etti. “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yönelik yatırımlarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir” diyen Ataser, öğrencilerle birlikte anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

RENKLİ ŞÖLEN

Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nde de dün koltuk merasimi yaşandı. Esentepe İlkokulu öğrencileri, Çatalköy Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok’u makamında ziyaret ederken, başkanlık koltuğunu da devraldı. Başkan Kırok, öğrencilerin bayramlarını kutlayarak, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Makam teslimlerinin ardından Alagadi-1 bölgesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği gerçekleşti. Çocuk bayramı adına düzenlenen şenliğe katılan minikler eğlenceli anların da tadını çıkardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu