KıbrısKültür SanatManşetToplum

23 yıllık emek okuyucuyla buluştu

Tuncer Bağışkan ve Zekai Altan tarafından kaleme alınan "Karpaz'ın Geçmişine Yolculuk" isimli kitabın tanıtım ve imza günü etkinliği gerçekleştirildi

Tuncer Bağışkan ve Zekai Altan tarafından kaleme alınan “Karpaz’ın Geçmişine Yolculuk” isimli kitabın tanıtım ve imza günü etkinliği gerçekleştirildi.

23 YIL SÜREN ARAŞTIRMA
Araştırmacı yazar, arkeolog Tuncer Bağışkan ve araştırmacı yazar, turizmci Zekai Altan’ın kaleme aldığı “Karpaz’ın Geçmişine Yolculuk” isimli kitabın tanıtımı yapıldı. Lefkoşa’da bulunan Gusto Restoran & Cafe’de yapılan ve yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinliğe gelen okurlar kitaplarını yazarlara imzalattı. Etkinlikte ilk olarak Karpaz’ın tarihi geçmişini anlatan ve 23 yıllık süre zarfında 49 yerleşim biriminde yapılan inceleme sonucu hazırlanan “Karpaz’ın Geçmişine Yolculuk” isimli kitabın tanıtım videosu yayınlandı. Videoda kitabın hazırlanış sürecine ve uzman görüşlerine yer verildi.

KIZILYÜREK, ETKİNLİKTE KONUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ
Sunuculuğunu Gurme Şef, Öğretim Görevlisi Mustafa Şah’ın yaptığı etkinlikte, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesrin Menemencioğlu ve Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Prof. Dr. Niyazi Kızılyürek bir konuşma yaptı. Tuncer Bağışkan ve Zekai Altan ise yazarı oldukları kitapla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Son olarak etkinliğe katılanlara Karpaz bölgesine özgü yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu