KıbrısMagazinManşetToplum

25. Bay Kuzey Kıbrıs ve 36. Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması 2023 başvuruları devam ediyor

Güzellikleri Yaşa ve Yaşat ilkesi ile 1984 Yılı ile başlayan ve ’40 Yılın Yarışması’ olarak adlanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk ve tek tescilli güzellik yarışması Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması ve 1995 yılından günümüze, çeyrek asrında, Kuzey Kıbrıs’ın ilk sosyal sorumluluk ve farkındalık yarışması olarak gerçekleşen 25. Bay Kuzey Kıbrıs 2023 yarışmaları finalleri için başvurular devam etmektedir.

Bir KKTC Geleneği olarak, 1984 Yılından beri ” Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu ” Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması, 40 Yılın yarışması duruşu, ve 25. Bay Kuzey Kıbrıs 2023 yarışmaları 31 Ağustos Perşembe gecesi yaşanacak görkemli final ile The Arkın İskele Hotel’de taçlanacak.

1995 Yılından itibaren KHYD himayelerinde gerçekleşen ülkemizin en uzun soluklu sosyal sorumluluk ve farkındalık organizasyonu bu yıl 25. Finali yaşanacak. Kanser Hastalarına Yardım Derneği, 25. Bay Kuzey Kıbrıs 2023 Yarışması Davetiyelerinin tüm gelirini, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bırakma kararınını aldı.

KHYD Başkanı Raziye Kocaismail ” Gala Gecesi davetiyelerinin tüm geliri Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne..

Asrın Acısı olarak tarihe geçen 6 Şubat 2023 Depremi ve kaybettiklerimiz …
Şampiyon Meleklerimiz ve asla unutulmayacak tüm Meleklerimizi yaşatacak olan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne KHYD ve Günkut Ajans olarak finalin tüm Davetiye gelirini bırakma kararını mutlak huzurla aldık…Şampiyon Melekler asla Unutulmaz….

2005- 1999 doğumlu ve KKTC kimlik kartı sahibi kızların başvuruları
14 Ağustos Pazartesi sabah 11.00 de The Arkın Colony Hotel’de (Girne) gerçekleşecek ön eleme ile Miss Kuzey Kıbrıs Güzellk Yarışması 2023 Finalistleri belirlenecek..

Kendine güvenen,sportif,zeki, tutkulu,çağdaş,ülkemizi Miss Kuzey Kıbrıs olarak Temsil edecek 18- 24 yaş Kızların başvuruları için geriye sayım başladı..

Bu yıl 25. Finali yaşanacak Bay Kuzey Kıbrıs 2023 için ; 2005- 1999 doğumlu KKTC Kimlik Kartı sahibi, 1.80 mt. boy, en az Lise Mezunu Bay adaylar başvurabilir.. Ülkemizi Dünya yarışmalarında temsil edecek Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması finalistleri The Arkın Colony Hotel’de (Girne) 14 Ağustos Pazartesi saat 15.00’da gerçekleşecek Ön Eleme ile belirlenecek.

36. Miss Kuzey Kıbrıs ve 25. Bay Kuzey Kıbrıs 2023 Zeki, çevik, sportif, özgüvenli, çağdaş adaylar başvurularını www.gunkutajans.com adresinden gerçekleştirebilir.

Dünya Güzellik Yarışması formatında olduğu gibi bu yıl yine, SAHNEDE MAYOLU GEÇİŞ YOK…

Dünya Güzellik Yarışması “Miss World” un 2014 yılında başlattığı ve farkındalıklar adına birçok ülke finalinde uygulanan kural doğrultusunda, ülke finalimizde Miss Kuzey Kıbrıs Kraliçe adaylarının sahnede mayolu geçiş koreografisi yapılmamaktadır. Güzellik yarışmalarında esas olan adayın eğitimi ve kültürü yanında asil, çağdaş, güncel, sportif, zeki ve zarif bir duruşla, ülkesini dünya platformlarında temsil etme başarısıdır.

36. Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması 2023 Finalistlerini Günkut Ajans Ekolünün deneyimli ekibi ve çözüm ortakları finale hazırlayacak…Noyanlar Group of Companies, Onalt Group destek ve katkıları ile The Arkın İskele, ev sahipliğinde, GAÜ ve BRT yanında, 40 yılın çözüm ortakları ile çalışmalarını muhteşem final için sürdürmekteler…

Amaçlı ve Anlamlı her iki yarışmanın %100 Tam Eğitim Bursları da , İlk 5 derece için her yıl olduğu gibi yine GAÜ’den..Güzellikleri Yaşa ve Yaşat ilkesi ile yıllardır GAÜ Eğitim Bursları ile prodüksiyonun yanında.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu