KıbrısManşetSiyaset

Oğuz: “Anketlerin kaldırılması gerekir”

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı, UBP Genel Başkan adayı Oğuz, Ulusal birlik partisi parti içerisinde anket yapılmasının da yasaklaması gerektiğini söyledi

GIYNIK ÖZEL – Emel Doğan

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Olağanüstü Kurultayı bugün gerçekleşiyor.

Festival havasında gerçekleşen kurultayda adaylar da açıklamalarda bulundu.

İlk turdan oylamanın neticelenmesine ilişkin söylemlere cevap veren UBP Genel Başkan adayı, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, “Hava bunlar. İlk turdan bitme gibi bir durum olmaz, bunu üyeler bilir. Belirleyecek olanlar onlar. Takdir üyelerindir. Herkese başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Dursun Oğuz yaptığı açıklamada “Partinin bütünlüğü ve birliği benden de önemli. Bütünlüğün sağlanması önemlidir. Dursun Oğuz’un aday olduğunu duymaları bile benim için yeterli. Seçilsem de seçilmesem de oy verenlere saygı duyarım. En nihai, en geçerli ve en doğru karar oy verecek olanlarındır” dedi.

Bazı söylemlerden ötürü üzüntü duyduğunu belirten Oğuz, “hayatta bazı değerler var. Paradan ve menfaatten daha değerli şeyler vardır. Kişisel anlamda da ülkesel anlamda da bazı değerleri çiğnememek gerekir” ifadelerine yer verdi.

“ANKETLERİN KALDIRILMASI GEREKİR”

Ulusal birlik partisi parti içerisinde anket yapılmasının da yasaklaması gerektiğini söyleyen Oğuz, “Anketlerin yasaklanması lazım. Gördük ki bu anketlerin partimize zarar verdiğini gördük. Bence artık yapılmamalı ve kaldırılmalıdır” dedi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu