KıbrısManşetToplum

KTOEÖS: “Dayatmalara boyun eğmeyecek, mücadele etmeye devam edeceğiz!”

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem, yarın da grevlerinin devam edeceğini belirterek “Sınav programında yarın (26.05.2023) sınavı olan öğretmenlerimiz, okul müdür ve muavinlerimiz 8.30-12.00 saatleri arasında grevde olacaktır” ifadesini kullandı

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem, yarın da grevlerinin devam edeceğini belirterek “Sınav programında yarın (26.05.2023) sınavı olan öğretmenlerimiz, okul müdür ve muavinlerimiz 8.30-12.00 saatleri arasında grevde olacaktır” ifadesini kullandı.

“Eğitim Bakanlığı ve UBP-DP-YDP hükümeti dayatmayla öğretmene, topluma saldırmayı sürdürmekte, bunda ısrar etmekte, öğretmeni, örgütünü itibarsızlaştırmaya, zayıflatmaya, öğretmeni, okul idarelerini baskı altına almaya
çalışmaktadır.

DAYATMALARA BOYUN EĞMEYECEK, MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

26.05.2023 Cuma günü 08.30-12.00 saatleri arasında tüm okullarımızda grev yapılacak, sınavlar gerçekleştirilmeyecektir. Ayrıca Erenköy Lisesi’nde saat 10.00’da basın açıklaması yapılacaktır.
Oluşacak olan kaosun sorumlusu Eğitim Bakanlığı olacaktır.
Bu kaosu ortadan kaldırmak ve eğitimdeki gerçek sorunlara çözümler üretmek için Eğitim Bakanlığına bir kez daha yasayı geri çekme çağrısı yapıyoruz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu