KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

3 ayrı kazada 3 alkollü sürücü tutuklandı

Ülkemizdeki trafik kazalarında üç yenisi daha eklendi. Üç farklı bölgede üç ayrı trafik kazası meydana gelirken, 3 alkollü sürücü tutuklandı. Kazalarda 1 kişi ise yaralandı. Polis basın bülteninde verilen bilgiye göre ilk kaza dün saat 10.30 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde meydana geldi. Alfred Daramy (E-20), 134 promil alkollü içki tesiri altında ve sürüş ehliyetsiz olarak yönetimindeki RB 721 plakalı salon araç ile soldan birinci şerit içerisinde doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, Okmar Market önlerine yaklaştığında dikkatsizliği neticesinde soldan ikinci şerit içerisine giriş yapması sonucu, o esnada sağ şerit içerisinde trafik sıkışıklığı nedeniyle durmakta olan Çağlar Özgökçen (E-42) yönetimindeki LZ 406 plakalı salon araca çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı.

RB 721 plakalı araç sürücüsü alkollü içki tesiri altında ve sürüş ehliyetsiz olarak araç kullanmaktan dolayı tutuklandı.

229 promil alkollü araç sürücüsü tutuklandı

İkinci kaza ise dün saat 18.00 sıralarında, Gazimağusa – Lefkoşa Anayolu 2-3 kilometreleri arasında meydana geldi.

Yaşar Kırşan (E-53) 229 promil alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki ER 486 plakalı araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıktı ve yol kenarında bulunan bir iş yerine ait levhaya çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Araç sürücüsü Yaşar Kırşan tutuklandı.

Kaza yaptı, yoluna devam edip sağ kısmı üzerine devrildi

Üçüncü kaz da bugün saat 02.40 sıralarında, Girne-Alsancak Çevreyolu 4-5’inci kilometreleri arasında meydana geldi.  Habibe Alkış (K-20) 130 promil alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki 33 BER 35 plakalı araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada GAÜ dönel kavşağına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek dönel kavşağın bordür taşlarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce yoluna devam eden 33 BER 35 plakalı araç, yolun solundan çıktı ve yol kenarında bulunan bordür taşlarına da çarptıktan sonra sağ kısmı üzerine devrilerek durdu.

Kaza sonucu araçtaki yolcu Kevser Dere (K-21), kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

Araç sürücüsü Habibe Alkış tutuklandı.

Polisin kazalarla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu