KıbrısManşet

3 başarılı sporcumuz Türkiye’ye transfer oldu

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve büyük önem verilen alt yapı ligleri hedefleri doğrultusunda meyvelerini vermeye devam ediyor.

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve büyük önem verilen alt yapı ligleri hedefleri doğrultusunda meyvelerini vermeye devam ediyor.

3 GENÇ VOLEYBOLCUMUZ, TÜRKİYE’YE TRANSFER OLDU: KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve büyük önem verilen alt yapı ligleri hedefleri doğrultusunda meyvelerini vermeye devam ediyor. Voleybol branşında çok sayıda sporcumuz uzun yıllardır başarılarını yurt dışına taşımayı sürdürürken geride kalan sezon sonunda da alt yapı liglerinde yer alan 3 başarılı sporcumuz Türkiye’ye transfer gerçekleştirdi.

SARAÇ SOYKAN, İZMİR AKTELMA’DA: Türkiye’ye sezon sonunda ülkemizden ilk transferi Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) oyuncusu Saraç Soykan yaptı. Başarılı voleybolcu kariyerini yeni sezonda İzmir’in önemli  takımlarından Aktelma Spor Kulübü’nde sürdürecek.

MERVE ŞENGÜN, AKSARAY KUZEY BORU’DA: Türkiye’ye transfer olan ikinci voleybolcumuz Karpaz Gate Marina’nın (KGM) önemli smaçörlerinden Merve Şengün oldu. Genç sporcumuz Merve başarılı kariyerine bundan böyle Aksaray Kuzey Boru Spor Kulübü’nde devam edecek.

MEHMET ALİ CANKAT, GALATSARAY’DA: Voleyboldaki kariyerini Türkiye’de sürdürecek bir diğer sporcumuz ise Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oyuncusu Mehmet Ali Cankat oldu. Mehmet Ali ülkemizde ortaya koyduğu başarılı performansı ile kariyerine İstanbul’un dev kulüplerinden Galatasaray’da devam edecek.

KAYA, “VOLEYBOL ADINA GELENEK OLDU”: KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver kaya, yeni sezonda kariyerlerini Türkiye’de sürdürecek olan genç sporcular Saraç Soykan, Merve Şengün ve Mehmet Ali Cankat’a yeni kulüplerinde başarılar diledi. Kaya ayrıca, “ülkemizde her dönem voleybolda başarılı sporcular yetişmeye ve başarılı ada dışına taşımaya devam ediyor devam ediyor. Bizleri gururlandırırken bu durum voleybol adına bir gelenek olmuştur.” İfadelerini kullandı.

 

 

Fotolar:

Saraç Soykan

Merve Şengün

Mehmet Ali Cankat

Diğer Haberler

Başa dön tuşu