GenelKıbrısManşet

3 Dilde Çocuk Kitabı “Barışın Sesi” Çıktı

Eğitimci ve ilkokul öğretmeni İsfendiyar Pilli tarafından yazılan “Barışın Sesi” adlı çocuk kitabı Khora Yayınları’ndan çıktı. Türkçe olarak yazılan ve İngilizce ve Yunanca’ya da çevrilen eser doğa sevgisi, dostluk ve barış mesajları içeriyor.  

Nazen Şansal’ın editörlüğünü yaptığı Barışın Sesi, lise öğrencisi Yeşim Çukurovalı tarafından resimlendi. Peral Onurlap tarafından İngilizce’ye, Anna Tsangari tarafından Yunanca’ya çevrilen eserin kapak ve sayfa tasarımı ise Ömer Tatlısu’ya ait.

Barışın Sesi, ilkokul öğrencileri başta olmak üzere her yaştan okura hitap eden, dil becerilerini de geliştiren bir kitap olarak Khora Kitabevi ve tüm kitapçılarda raflardaki yerini aldı.

Tanıtım bülteni:

Barışa sevdalı bir öğretmen tarafından özenle yazılmış, lise öğrencisi bir genç tarafından heyecanla resimlenmiş, gönüllü emekle İngilizce ve Yunanca’ya çevrilmiş, amacı çocuklara, barış kuşunun büyülü sesini duyurmak olan bir kitap.

 

Ένα βιβλίο που γράφτηκε με προσοχή από έναν δάσκαλο που είναι παθιασμένος με την ειρήνη, εικονογραφήθηκε με ενθουσιασμό από έναν μαθητή λυκείου και μεταφράστηκε από εθελοντές στα αγγλικά και στα ελληνικά με στόχο να μυήσει τα παιδιά στη μαγική φωνή του πουλιού της ειρήνης.

 

A book written with care by a teacher who is passionate about peace, enthusiastically illustrated by a high school student, and translated by volunteers into English and Greek with the aim of introducing children to the magical voice of the bird of peace.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu