KıbrısManşet

3 Mart nerede 6 Temmuz nerede?

Organize edilen Öykü Yarışması'na gönderilmesi için postaya verilen Yeniboğaziçi İlkokulu öğrencilerinin öyküleri 3 günde ulaşması gerekirken, 4 ayda ulaştı..

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Organize edilen Öykü Yarışması’na gönderilmesi için postaya verilen Yeniboğaziçi İlkokulu öğrencilerinin öyküleri 3 günde ulaşması gerekirken, 4 ayda ulaştı..

3 Mart nerede 6 Temmuz nerede? Çocukların emeğine yazık oldu.

Yenidüzen Gazetesi Yayın Koordinatörü Tayfun Çağra, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Postamızın hızını! biliyordum da bu kadarı da fazla… Yenidüzen’in Deniz Plaza ile organize ettiği Öykü Yarışmamızın son başvuru tarihi 28 Şubat idi bu yıl… Yeniboğaziçi İlkokulu da öğrencilerinin öykülerini 25 Şubat’ta postaya vermiş. 3 günde Yeniboğaziçi’nden Lefkoşa’ya gelir diye düşünmüşler doğal olarak… Önce Mağusa Otobüs Terminali şubesine ulaşmış 27 Şubat’ta… Bakıyorum zarfın arkasında 27 Şubat mührünün yanında yine Otobüs Terminali’nin 3 Mart mührü de var. Bu da zarfın o yerden çıkışı olsa gerek. Bugün tarih ne? 6 Temmuz. Gazete binamızın girişinde zarf duruyor. Yani Mağusa’dan çıktıktan tam 4 ay sonra zarf Lefkoşa’ya gelmiş. Üzerinde Lefkoşa mühürü yok ama… Herhalde direkt Mağusa’dan bize gelmiş. Tabii Yarışma bittikten, değerlendirme yapıldıktan, pandemi ortamında ödüller alındıktan veya gönderildikten 4 ay sonra 11 tane öykü gelmiş Yeniboğaziçi İlkokulu’ndan… Çocukların emeğine yazık… Postamızın hızına ise ???”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu