FutbolKıbrısManşetSpor

36. KTSYD Kupası M.Karşıyaka’nın

Kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Miracle Karşıyaka sezona KTSYD Kupası motivasyonuyla başlayacak

Kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Miracle Karşıyaka sezona KTSYD Kupası motivasyonuyla başlayacak.

 YENİBOĞAZİÇİ’Nİ 2-1 MAĞLUP ETTİ:
Yeni sezon öncesi futbolumuzun en prestijli organizasyonu olarak anılan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası, derneğin 40’ncı yılında 36’ncı kez Süper Ligin iki yeni ekibi Yeniboğaziçi ile Miracle Karşıyaka arasında oynandı. Rakibi Yeniboğaziçi’ni 2-1’lik skorla mağlup eden Miracle Karşıyaka, 36’ncı KTSYD Kupasını müzesine götürdü.

MAÇIN ADAMI DİYATTA:
Maç sonunda spor yazarları arasında yapılan oylama sonrasında maçın adamı Hasan Diyatta seçildi. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan karşılaşma sonrasında şampiyon Miracle Karşıyaka’ya kupa ve madalyaları KTSYD Başkanı Necati Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

OSHAN KTSYD KUPASINI SEVİYOR:
Yıllarca Doğan Türk Birliği’nde görev yapan tecrübeli teknik adam Caner Oshan, yeni takımı Miracle Karşıyaka ile ilk kupasını kazandı. Geçmiş dönemlerde DTB ile birçok kez KTSYD kupasını müzesine götüren Oshan bu kez de Miracle Karşıyaka’nın başında KTSYD kupasını kazanarak bu alışkanlığını sürdürdü.

24 SAATTE İKİ KUPA SEVİNCİ:
Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan’ın kupa kazanma ve kupa kaldırma süreci devam ediyor. Geçen sezon M.Değirmenlik ile KTSYD kupası sevinci yaşayan Törehan yeni sezon öncesinde yine iki önemli kupanın kazanılmasının mutluluğunu yaşadı. Önce Cuma akşamı M.Değirmenlik ile ilk kez oynanan Antrenörler Derneği kupasını kaldıran Törehan, Cumartesi akşamı da KTSYD finalinde Mircale Karşıyaka ile kupayı kaldırmanın sevincini yaşadı.

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Serkan Özdemir, Cenk Aras Özfuttu

Yeniboğaziçi: Remzi, Tufan, Ali Ö. Çelik, Berkem, Burçin (74’ Mevlüt), Olgun, Zübeyir (46’ Eray), Ramadan (46’ Mehmet Çağakan), Turgut, Umar, Emmanuel Odafe (64’ Mehmet Göçmen)

Miracle Karşıyaka: Erdoğan, Ali Özbahar (Dk.8 Mustafa Süzgen), Sena, Mehmet Göktaş, Mustafa Vardi (75’ İlker), Ahmet Hatay, Rahmi, Burak Koçar, Hasan Diyatta, Toykan, Pote (51’ Barkın)

Goller: Dk.2 Pote, Dk 16 Burak Koçar (Miracle Karşıyaka), Dk.50 Umar (Yeniboğaziçi)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu