KıbrısManşet

“38 ay 3 yıl 2 ay olmuştur… Oğlumuz yaşamak nefes almak için mücadele ediyor”

Özel bir hastanede gerçekleşen doğum esnasında, Kadın Doğum Uzmanının hatasından dolayı Karan bebeğin kalbinin durması ve nefessiz kalması nedeniyle  hayatları kâbusa dönen Boransel ailesinin adalet mücadelesi sürüyor. Karel bebeğin babası Mert Mehmet Boransel, "haklı davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz" diyerek, yargıyı göreve çağırdı.

Özel bir hastanede gerçekleşen doğum esnasında, Kadın Doğum Uzmanının hatasından dolayı Karan bebeğin kalbinin durması ve nefessiz kalması nedeniyle  hayatları kâbusa dönen Boransel ailesinin adalet mücadelesi sürüyor. Karan bebeğin babası Mert Mehmet Boransel, yaşadıkları acılı süreci anlatarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yargıyı göreve çağırdı. Boransel, “Bugün itibariyle 38 ay 3 yıl 2 ay olmuştur… Oğlumuz yaşamak nefes almak için mücadele ediyor evdeki tedavileri dışında 19 ay hastane köşelerinde yurt dışında tedavisi sürmekte. Ayrıca bir de haklı hukuk mücadelemiz devam etmektedir” dedi.

Boransel’in paylaşımı şöyle:
“21 Mayıs günü Allaha şükürler olsun diyerek evimize gelmiştik bugün 34 gün sonra yine yakın doğuda yatış yaptık gerçekten kabullenmek çok zor bizim yavrumuzun hiçbir günahı yoktu allahım bu hatayı yapan ve benim günahsız yavruma bunları yaşatanlar cezalarını çeksin önce sana sığınıyor sonra yargıyı göreve davet ediyorum çok üzgünüz…
Herkese selamlar biraz tekrar olacak gibi fakat malesef oğlumuz Karan yine salı günü Yakın Doğu Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştır bugün itibariyle 38 ay 3 yıl 2 ay olmuştur oğlumuz yaşamak nefes almak için mücadele ediyor evdeki tedavileri dışında 19 ay hastane köşelerinde yurt dışında tedavisi sürmekte ayrıca bir de haklı hukuk mücadelemiz devam etmektedir acımız çok derin ve büyük tarifsiz !! Umuyor ve bekliyoruz KIBRIS TÜRK TABİBLER BİRLİĞİNİN hassas bir biçimde bu olayın üstüne gidip ihmalde bulunan ve doktorluk mesleğine yakışmayan bu kişilere gereken cezayı vererek yargının ve sağlık bakanlığınında önünü açarak buna sebep olanlar cezalandırılacaktır … Not : haklı davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz güzel yarınlar için bu sadece Karanın meselesi değil hepimizin meselesi lütfen paylaşın.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu