EkonomiKıbrısManşetSağlıkSpor

Evde yılbaşı geçireceklere tavsiyeler

İşte sizlere evinizde otururken gerçekleştirebileceğiniz, yılbaşının klasikleşmiş eğlenceli mi eğlenceli aktiviteleri

Yılbaşında dışarıya çıkmak yerine sevdiklerinizle birlikte sıcacık evinizde oturmayı tercih edenlerden misiniz? Hadi olmadı “Her yıl dışarı çıkıyoruz. Bu sene de evde oturalım” mı dediniz?

İşte sizlere evinizde otururken gerçekleştirebileceğiniz, yılbaşının klasikleşmiş eğlenceli mi eğlenceli aktiviteleri!

GIYNIK ÖZEL – Taha Can GÜRLEK

 Film zamanı!

Film zamanı!

Film izlemek evde eğlenmenin en güzel yollarından biri… Eğer biraz nostalji yapmak istiyorsanız televizyonun başına geçip “Evde Tek Başına” serisini izlemeye koyulabilirsiniz.İşte size hem geçmiş yılbaşı günlerinizi hatırlatacak hem de kahkahaya boğacak bir alternatif!

 Ev partisine ne dersiniz?

Ev partisine ne dersiniz?

“Evde kalsam da eğlenceden vazgeçmem” diyenlerdenseniz ev partisi vermeye ne dersiniz?Dostlarınızı çağıracağınız bir parti ile 2018’e birbirinden keyifli anılarla “Merhaba!” diyebilirsiniz.

 Tombala olmazsa olmaz!

Tombala olmazsa olmaz!

Türk halkı olarak, yılbaşı dediğimiz anda gözümüzün önünde tombala kağıdının görüntüsü beliriyor. Çocukluğumuzda kalan bu oyunun ne kadar eğlenceli olduğunu unutmuş olabilirsiniz. Bizce tombalaya bir şans daha verin. 2018’in ilk çinkosu sizden olsun!

 Dumanı üzerinde kestane!

Dumanı üzerinde kestane!

Sıcacık bir ev, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir ortam… Bu özel yılbaşı tablosunu tamamlamanız için size gereken tek şey; kestane! Kabuklarını yardığınız kestaneleri atın fırına, kahkahalarınıza eşlik etsin.

 Keyifli aile sohbetleri…

Keyifli aile sohbetleri…

Yılbaşı, bilgisayarınızı ve telefonunuzu bir kenara bırakıp etrafınızdakilerle vakit geçirmeniz için bulunmaz bir fırsat! Özellikle büyüklerinizden dinleyeceğiniz ilginç mi ilginç hikayeler yılın bu son gününe eğlence katacak!

Yılbaşı özel programları.

Yılbaşı özel programları.

Eskiden bilgisayar mı vardı? Hep birlikte televizyonun başına toplanır, yeni yıla özel hazırlanan programları izlerdik. Ünlü şarkıcılar sırasıyla çıkar, yılbaşına özel giydikleri kıyafetler yeni yılın ilk günlerinde sürekli konuşulurdu. Biliyor musunuz? Televizyonlarda hala böyle programlar mevcut!

 Sessiz sinema oyunu!

Sessiz sinema oyunu!

Evde birkaç kişiyseniz eğer, yapılabilecek en iyi aktivitelerden birisi sessiz film. Şimdilerde herkes yabancı film ve dizi izlediğinden tahminimiz “Yerli mi yabancı mı?” sorusuna verilecek cevapların neredeyse tamamının başparmağın aşağıyı gösterecek şekilde olacağı…Ancak bu açığı da bir “Yeşilçam özel” serisi yaparak kapatabilirsiniz!

Hep birlikte sevdiklerinizin aldığı o güzel hediyeleri açma…

Hep birlikte sevdiklerinizin aldığı o güzel hediyeleri açma...

Yılbaşı hediyesi yeni yılın en çok mutlu eden şeylerinden biri. 1 – 2 hafta öncesinden arkadaşlar veya aile arasında yapılan çekiliş sonrası herkes kimin ismini çektiyse ona hediye alır. Ama kimin kime çıktığı, ne hediye aldığı yılbaşı gecesine kadar saklı kalır.Tabii oyun bozanlar olmadığı sürece…

 Arkadaşlarınızla yeni yılın ilk şampiyonunu belirleyeceğiniz PlayStation turnuvası.

Arkadaşlarınızla yeni yılın ilk şampiyonunu belirleyeceğiniz PlayStation turnuvası.

O PlayStation aşkınızdan yılbaşı gecesinde de vazgeçemiyorsanız, arkadaşınıza meydan okumanız için tam da sırası! Belki de yeni yıl size şans getirir, vurduğunuz gol olur böylece 2018’e mükemmel bir galibiyetle başlayabilirsiniz.

 Herkesin aynı masa etrafında toplandığı kalabalık aile selfileri.

Herkesin aynı masa etrafında toplandığı kalabalık aile selfileri.

Genellikle ailenin her üyesini yılın her anı bir araya getirmek zordur. Yeni yıl sofraları ise bunun en eğlenceli ve güzel yanıdır. Tüm aile bir masa etrafında toplanır. Bu anı yakalamışken, ileride geçmişe bakınca bu akşamı hatırlayabileceğiniz selfieler çekebilirsiniz!

 90’ların o güzel günlerini özleyenler için; “Hoş geldin 1998 Partisi”…

90’ların o güzel günlerini özleyenler için; "Hoş geldin 1998 Partisi"...

2010’ları siz de sevmediyseniz, geçmişe dönmek istiyorsanız gelin bu yıl 2018’e değil de 1998’e girin. Mesela o yıllara göre müzik listesi yapın, o yılların filmlerini, programlarını izleyin, 90’lara göre giyinin. Eviniz buram buram nostalji koksun. Siz de en azından bilmediğiniz bir yıla değil de sevdiğiniz bir yıla girmiş olursunuz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu