FutbolKıbrısManşetSpor

4. Haftanın Panoraması

4. Haftanın Panoraması

Haftanın Takımı
Yenicami

Aksa Süper Lig’de 4. Hafta zorlu Karadağ deplasmanından galibiyetle ayrılan siyah beyazlı ekip bu maçta rakip ağlarada 5 gol attı. Yenicami ligde 4 maç sonunda 12 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Yoluna emin adımlarla devam eden başkent ekibi haftanın takımı oldu.

Haftanın Teknik Direktörü
Toygar Davulcu

Aksa Süper Lig’de 4. Hafta Cihangir Hamitköy takımını 3-0 mağlup etti. Cihangir’de sahada Teknik Direktör Toygar Davulcu’nun istediklerini sahaya yansıtan takım tecrübeli teknik adamın rakibi iyi analiz etmesi sonucu hocanın sistemi sahada görülürken takım fizik gücü ile de dikkat çekti. Toygar Davulcu haftanın teknik direktörü oldu.

Haftanın Futbolcusu
Hascan Kırmaz

Aksa Süper Lig’de Yenicami zorlu Lefke deplasmanında 5 gol ve galibiyetle ayrıldı. Hascan bu maçta attığı 3 golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Hascan haftanın futbolcusu oldu.

Haftanın Hakemi
Mehmet Sezener

Aksa Süper Lig’de 4. Hafta K.Kaymaklı ile Türk Ocağı Limasol takımları karşı karşıya geldi. Maçın hakemi Mehmet Sezener tempolu ve coşkulu geçen maçta iyi bir maç yöneterek haftanın hakemi oldu.

Haftanın Olayı
Kasım’ın Gözyaşları
Aksa Süper Lig’de 4. Hafta CB Gençlik Gücü ile Miracle Değirmenlik karşı karşıya geldi. Maça ve haftaya damgasını vuran olay Kasım’ın gözyaşları oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu