KıbrısManşet

452. Yıl İyilik Futbol Turnuvası’nda Evkaf Kupası kaldırıldı

Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin (EVKAF) iyiliği yaymak amacıyla düzenlediği futbol turnuvası, bu sene Baf Ülkü Yurdu Spor tesislerinde gerçekleşti.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin (EVKAF) iyiliği yaymak amacıyla düzenlediği futbol turnuvası, bu sene Baf Ülkü Yurdu Spor tesislerinde gerçekleşti.

“En güzeli iyilikte yarışalım” sloganıyla maça çıkan gençler kardeşlik içinde yarıştı.

Turnuvaya Lefke Spor Kulübü, Yalova Spor Kulübü, Binatlı Yılmaz Spor Kulübü ve Baf Ülkü Yurdu olmak üzere 4 takım katılım gösterdi.

Kendi aralarında yaptıkları maç sonucunda en iyilerin belirlendiği müsabakada, Baf Ülkü Yurdu birinciliği elde ederek Evkaf kupasını kaldırırken, Binatlı Yılmaz Spor Kulübü ise ikinci gelmeyi başardı.

Tüm gençlerin iyilik içinde yarıştıkları maç sonucunda Lefke Spor Kulübü üçüncü gelirken Yalova Spor Kulübü ise dördüncülüğü elde etti.

Turnuva sonrasında açıklamalarda bulunan Evkaf Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güneş ise Evkaf’ın 452 yıllık bir iyilik kurumu olduğunu ve kurulduğu günden bugüne sürdürdüğü faaliyetlerle iyilik amacında çalışmaya devam ettiğini belirtti.

Emeklerinden dolayı tüm katılan kulüp ve sporculara da teşekkür eden Güneş, “Bu gece dostluk kazandı, her zaman dediğimiz gibi spor, dostluk, barış ve kardeşliktir” diyerek sözlerine son verdi.

Bir 6 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı '452. Yıl İyilik Futbol Turnuvasında Evkaf Kupası Kaldırıldı "452 Yıllık İyilik EVKAF4 YAŞINDA D10 2' görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu