KıbrısManşet

463 gün sonra kapılar yeniden açıldı

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Kıbrıs’ta iki kesim arasında kapalı ve sınırlı geçişler 463 gün sonra yeniden başladı.

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Kıbrıs’ta iki kesim arasında 463 gündür bazıları tamamen kapalı olan, bazılarında da sınırlı geçişlerin yapılabildiği 9 sınır kapısı, bugün itibariyle yeniden geçişlere açıldı.

Sosyal medyasından açıklamalarda bulunan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, “Esnaf bugün güne umutlu başladı” ifadelerini kullandı.

Harmancı, “463 gün sonra kapılar yeniden açıldı. 463 gün sonra esnaf bugün umutla yeni güne başlıyor, biz hazırız, esnafımız da hazır. Sabırla beklenilen bu ana kavuşuyoruz” dedi.

Öte yandan KKTC ile Güney Kıbrıs arasındaki sınır kapılarından, 7 günlük negatif PCR testiyle geçiş yapılabilecekken söz konusu geçişler için çift aşılı kişilerin 72 saatlik PCR ve aşı belgesini göstererek ülkeye karantinasız girişlerini de kapsıyor.

 

Bir 5 kişi, oturan insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'İPLİK PAZARI KORKUTEFENDİ MAHALLE MUHTARLIĞI Mehmet ALİSİNANOĞLU 228 40 04 0548 899 7979 PAN A' görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu