KıbrısManşetSporToplum

500 minik el, Cumhuriyeti kutladı

KKTC Voleybol Federasyonu ile Gençlik Dairesi işbirliği içerisinde gerçekleşen Minik Eller Voleybol Cumhuriyet Şöleni büyük bir kalabalık önünde Mağusa Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti

MAĞUSA’DA VOLEYBOL ŞÖLENİ YAŞANDI:
KKTC Voleybol Federasyonu ile Gençlik Dairesi işbirliği içerisinde gerçekleşen Minik Eller Voleybol Cumhuriyet Şöleni büyük bir kalabalık önünde Mağusa Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. KKTC Voleybol Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren kulüplere bağlı voleybol okullarından 500 minik sporcu muhteşem bir şölen sundu.

TÜM ÇOCUKLARA BELGE TAKDİM EDİLDİ:
GMBÇS, DAÜ, KGM, MSA, KK, YDÜ, MVOSD ve VAKIFLAR olmak üzere 8 voleybol okulunun sıra ile yaptığı gösterilerinin ardından düzenlenen törenle katılımcı minik sporculara ve eğitmenlerine  katılım belgeleri, Mağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın, KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ve okul eğitmenleri tarafından takdim edildi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ:
Kapanış seremonisinde KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, voleybola katkılarından dolayı Mağusa Belediyesi’ne ve Gençlik Dairesi’ne bir anı plaketi takdim etti. Törende daha sonra voleybol okulları direktörlerine katılım belgeleri sunuldu ve  şölen  toplu hatıra fotoğrafı çekilerek tamamlandı.

KAYA: VOLEYBOL ÇOK BÜYÜK BİR ALT YAPIYA SAHİPTİR
KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, şölen ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bütün voleybol okullarımızı başta eğitmenleri olmak üzere minik sporcularımızı  ve onları voleybola yönlendiren ailelerimizi yürekten kutlar,  hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Mağusa Belediyesi’ne mükemmel  ev sahipliği ve Gençlik Dairesi’ne güzel işbirliği için de ayrıca teşekkür ederim. Voleybolumuz herkesin gördüğü gibi çok büyük bir alt yapıya sahiptir. Genelde ülke sporu özelde voleybolumuz için gurur duyulacak bir tablo izledik. Emeği geçen herkese şahsım ve Yönetim Kurulum adına şükranlarımı sunarım.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu