GenelKıbrısManşet

58 Yaşındaki Bülent Güzelkeskin’in ölümü sevenlerini yasa boğdu

Tatlısu-Girne ana yolunda dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 58 yaşındaki Bülent Güzelkeskin’in ardından sevenleri yasa boğuldu.

Tatlısu-Girne ana yolunda dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 58 yaşındaki Bülent Güzelkeskin’in ardından sevenleri yasa boğuldu.

Motosiklet ve dans tutkunu olan 58 yaşındaki Bülent Güzelkeskin, ülke genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde aktif olarak yer alıyordu.

Güzelkeskin, üyesi olduğu Özgür Demirat Şövalyeleri ile birlikte motosiklet gezilerine katılırken, Latin dansı etkinliklerinin de aranan ismiydi.

Güzelkeskin’in ölüm haberini alan sevenleri sosyal medya hesapları üzerinden üzüntülerini dile getirdi

Sevenleri, Güzelkeskin’in ardından sosyal medyaya şu mesajları paylaştı:

 

Mehmet Hansoy:

“Her ölüm biraz erkendir ama bu böyle gidişin olmadı arkadaşım. Hayat doluydun, çalışkandın, yaşamı insanları canlıları ağaçları seven her zaman yüzü gülen yardımsever bir arkadaşımızdın. Arkandan birçok sevenin çok ama çok üzüldüler. Ne kadar çok kişinin kalbine girmişşin. Ama hep o kalplerde yaşayacaksın. Mekanın cennet olsun. Allahım seni cennetine alsın inşallah.”

Gülnara Alara:

“Bir daha dans edemeyeceğiz yani. Işıklar içinde uyu güzel adam güzel arkadaşım. Seninle dans ederken kraliçe gibi dans ettiğimi düşünüyorum, sonra videoya bakıyorum, paylaşmaya utanıyorum ama şuan paylaşıyorum çünkü hep hatıra kalsın istiyorum.Daha dün yanıma gelip doğum günümü kutladın bugün yoksun. Bize hep neşe getirdin hiç kötülük görmedik senden. Çok çok erken gittin”

 

Artun Korudağ:

“Çok güleç, şakacı, çok eğlenceli bir kişilikti. Son gezimizde güzel muhabbetiniz olmuştu. Güle güle git, ışıklar yoldaşın olsun abim. Çok ama çok üzgünüm. Özgür Demirat Şovalyeleri artık eksiktir.”

Nezihe Erken Çetin:

“Şaka demi… Daha 2 gün önce doğum günümü kutlayan ve 10 gün önce bana başsağlığı dileyen sendin. Her an gülen yüzün her yere sevgi dolu koşup gelen düğünümde bile hiç durmadan dans edendin. Allahım nurlar içinde yürümeni nasıp etsin o güzel kalbinden oraya… Başımız sağ olsun. Gerçekten son günlerde bana bu daha da gerçekleri gösterdi yalan dünyada.”

 

Burak Çetinalp:

“Vay be Bülent abi, olmadı böyle. R.I.P. Bu hayatta tanıdığım en güzel kalpli insanlardan biri, dansa ve motora olan tutkusu bize hatıra kaldı, birgün bir yerlerde görüşmek üzere, kardeşim.”

Emir S. Pircanoğlu

“Olmadı bu gidişin yaşlı kurt. Bu dünyaya çok güzel izler bıraktın. Işıklar yoldaşın olsun.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu