GenelKıbrısManşetSiyaset

“5’nci kez görevi devralıyorum”

Başbakan Faiz Sucuoğlu'nun bugün kabinesini açıklamasının ardından yeni bakanlar görevlerini devralmaya başladılar. İlk devir teslim töreni Ekonomi ve Enerji Bakanlığında gerçekleştirildi. Yeni kabinede Ekonomi ve Enerji Bakanlığına getirilen Sunat Atun düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Erhan Arıklı'dan devraldı.

Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun bugün kabinesini açıklamasının ardından yeni bakanlar görevlerini devralmaya başladılar. İlk devir teslim töreni Ekonomi ve Enerji Bakanlığında gerçekleştirildi. Yeni kabinede Ekonomi ve Enerji Bakanlığına getirilen Sunat Atun düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Erhan Arıklı’dan devraldı.

Erhan Arıklı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı görevini Sunat Atun’a devretti. Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Atun,  “Devlet kalıcı görevler geçici. Bende bu görevi 5’nci kez devralıyorum. Önümüzde kısa bir süre var. Sucuoğlu hükümeti ülkeyi seçimlere taşımak için kurulmuş bir hükümet. Seçim tarihine kadar olacak olan süre daha fazla bakanlığın rutin ve idari işleriyle geçecek” dedi.

Sucuoğlu hükümetinin devlete ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Atun, kurultayda yüksek oy oranı ile seçilen Faiz Sucuoğlu’nu ve ülkeyi güçlü bir gelecek beklediğini ona destek verenler ile birlikte ülkenin de istikrara kavuşacağına inanç belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu