KıbrısManşet

6 aday yarın akşam bir araya geliyor

Cumhurbaşkanlığı makamına aday olan altı isim, Gıynık Gazetesi Facebook sayfası üzerinden de canlı olarak yayınlanacak “Kıbrıs Türkü Adayını Seçiyor - Seçim Özel” programında buluşuyor…

Kıbrıs Postası TV, moderatörlüğünü̈ İrfan Batu’nun yapacağı “Kıbrıs Türkü Adayını Seçiyor – Seçim Özel” programında 6 Cumhurbaşkanı adayını bir araya getiriyor. 3 Ekim Cumartesi günü, saat 20.00 itibariyle canlı yayınlanacak program Gıynık Gazetesi Facebook sayfası üzerinden de canlı yayınlacak.

ÜÇÜNCÜ OTURUM İNTERAKTİF GEÇECEK

Program, 3 farklı oturumdan oluşacak. Programın 3’üncü oturumunda interaktif bir modele geçilecek ve yayını izleyenlerin merak ettiği sorular adaylara yöneltilecek.

KİMLER KATILACAK?

“Kıbrıs Türkü Adayını Seçiyor – Seçim Özel” programına; CTP Cumhurbaşkanı Adayı Tufan Erhürman, UBP Cumhurbaşkanı Adayı Ersin Tatar, Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay, YDP Cumhurbaşkanı Adayı Erhan Arıklı, MDP Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Fuat Türköz Çiner ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Serdar Denktaş katılım gösterecek.

AKINCI KATILMIYOR

Öte yandan Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı ise “Cumartesi günü Mağusa’da bir toplantıya katılacağı “gerekçesi ile programa katılmayacağını bildirdi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu