ÇevreEkonomiGenelKıbrısKültür SanatManşetToplum

6. Tatlısu Ot Kültür Festivali 6 Mart Pazar günü yapılıyor

Festivalde Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Ogün Sanlısoy Kıbrıslı gruplarımızdan Gancelli ile birlikte sahne alacak.

Tatlısu Belediyesi’nin düzenleyeceği ve sunuculuğunu Pembe Düzova’nın yapacağı festival yine Final Organizasyon işbirliği ile gerçekleşecek.

3 Mart Perşembe (bugün) yapılan basın toplantısında Belediye Başkanı Hayri Orçan Zambak Tatil Köyünde festival hakkında bilgi verdi.

Başkan Orçan Festivalin sloganını “Doğaya Dönüş” olduğunu söyleyerek, festivalde kusursuz organizasyon gerçekleştiren Final Organizasyon Direktörü Yıltan Tozakı’ya ayrıca teşekkür etti.

Final Organizasyon Direktörü Yıltan Tozakı ise festivalde birçok yeniliğin halkı beklediğini ifade ederek, festivalin saat 10’da başlayıp akşamın ilk saatlerine kadar süreceğini vurguladı.

Kıbrıs kültürü ağırlıklı çeşitli stantların yanı sıra festivalde gün boyunca halk dansları, bando ekibi, uzun adamlar, canlı heykeller, dans, jonglör, kukla ve illüzyon gösterilerinin yer alacağı kaydedilerek, Tozakı kalemi ile ücretsiz karikatür ve portre çiziminin gün boyunca yer alacağı da belirtildi.

TÜRKİYE’DEN OGÜN SANLISOY

Konser programında ise Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Ogün Sanlısoy, Kıbrıs’lı gruplarmızdan Gancelli ile birlikte sahne alacak.

Grup Otantik ve Rock alaturka Değirmenlik Belediye Orkestrası da festivalde sahne alacaklar arasında yer alıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu