KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

7 yaşındaki çocuğa müdahale eden sağlık çalışanına saldırı

 

DEVRİM DEMİR

Olaysız gün geçmeyen ülkemizde bu kez insanların canını kurtarmak için yollarda canını hiçe sayan ambulans şoförü herkesin gözü önünde saldırıya uğradı.

yaşındaki bir çocuğun sağlık sorunu ihbarı ile Lefkoşa’da bir alışveriş merkezine giden 112 Acil Servis ambulans şoförü saldırıya uğrayarak darp edildi.

Olay polisin bilgisine yaklaşık yarım saat önce bildirilirken, saldırganın yakalanması için polis alışveriş merkezinin kamera görüntülerini mercek altına aldı.

MEVSIMLIK İŞÇİ AZMETTIRDI İDDİASI…

GIYNIK gazetesinin sağlık çalışanlarından elde ettiği bilgide, Covid-19 dönemi ‘mevsimlik’ isçi adı altında Lefkoşa 112 Acil Serviste ise başlayan bir hemşirenin iş yoğunluğu nedeniyle istifa ettiği eşine ve yakınlarına iş arkadaşları yüzünden işi bıraktığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi.

Edindiğimiz bilgide, bugün saat 19.00 raddelerinde ambulans şoförünün bir alışveriş merkezinde 7 yaşında bir çocuğa müdahale ettiği esnada tanımadığı biri tarafından sıkıştırılıp “sana kafa atayım mı” dedikten sonra tişörtünden çekiştirip karnını bastırarak darp ettiği öğrenildi.

Sağlık çalışanı Lefkoşa Polis Müdürlüğüne giderek şikayetini yaptıktan sonra, ismi belirlenen saldırganın tutuklanması için soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu