DünyaMagazinManşet

71 yaşındaki ünlü oyuncu Treat Williams motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzun yıllardır Hollywood'da birçok yapımda yer alan Treat Williams, yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

‘Derinlikte Dehşet’, ‘Kızıl Maske’ ve ‘Karışık İlişkiler’ gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Treat Williams, dün akşam Vermont’ta sürdüğü motosikletine bir aracın çarpması sonucu yaşama veda etti.

70 ve 80’li yılların parlayan yıldızı dünyaca ünlü aktör Treat Williams, bir süredir ekranlardan uzak sakin bir hayat sürdürüyordu. Ünlü oyuncunun kazadan sadece 7 saat önce Instagram’da çiftliğinden bu kareyi paylaştığı görüldü.

ABD’nin Vermont eyaletindeki çiftliğinin yakınlarında motosikletiyle yol alan Williams, otoparka girmek isteyen bir otomobille çarpıştı.

Aracın ani manevrası karşısında çaresiz kalan Williams’ın kazadan sonra ambulans helikopteriyle New York’a götürüldüğü fakat burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Kaza sırasında kask taktığı açıklanan Williams’ın motosikletinden uçtuğu da belirtildi. Williams’a çarpan aracın sahibi Ryan Koss’un kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı duyurulurken, iddiaya göre araç sürücünün Williams’ı fark etmediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği de aktarıldı.

Williams’ın menajeri Barry McPherson, “Bu akşamüstü maalesef kaybettik. Çok iyi bir insandı ve çok yetenekliydi. Aktörlerin aktörüydü. Film yapımcıları onu severdi ve 1970’lerin sonundan beri Hollywood’un kalbindeydi” dedi.

İki çocuk babası olan Williams, sık sık ailesiyle çiftlikten pozlar paylaşıyordu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu