KıbrısManşetToplum

78 yaşındaki sürücü şeritten çıktı emniyet şeridinde duran RHA’ya çarptı: 1’i ağır 3 yaralı

Gazimağusa – Karpaz Anayolu’nda 78 yaşındaki Mehmet Çelik yönetimindeki araçla dikkatsizliği sonucu şeridini muhafaza etmeyerek emniyet şeridine geçmesi sonucu o esnada emniyet şeridi içerisinde durmakta olan Osman BATULAR yönetimindeki RHA’ya arkadan çarptı.

Kaza sonucu yaralanan ML 053 plakalı araç sürücüsü  ile RHA 4124 plakalı araçta yolcu olan Hasan KURT Gazimağuda Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ML 053 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ayşe BEŞTEMUR ise ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan kaza ile ilgili yapılan açıklama:

“29.01.24 tarihinde, saat 13.00 sıralarında, Gazimağusa – Karpaz Anayolu 10-13 km’leri arasında çift şeritli yolda, Mehmet ÇELİK (E-78) yönetimindeki ML 053 plakalı salon araç ile kuzey istikametinden güney istikametine doğru seyrettiği esnada dikkatsizliği sonucu şeridini muhafaza etmeyerek emniyet şeridine geçmesi sonucu o esnada emniyet şeridi içerisinde durmakta olan Osman BATULAR (E-51) yönetimindeki RHA 4124 plakalı aracın sağ arka kısmına aracının çarpmıştır.

Kaza sonucu yaralanan ML 053 plakalı araç sürücüsü ve araçta yolcu olan Ayşe BEŞTEMUR ile RHA 4124 plakalı araçta yolcu olan Hasan KURT (E-48) Gazimağuda Devlet Hastanesine kaldırılmışlardır.

Kazada ağır yaralanan Ayşe BEŞTEMUR Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralıların tedavilerine Gazimağuda Devlet Hastanesinde devam edilmektedir. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu