Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“Toplumu basiretsizliklerden korumalıyız!”

Erhürman, federasyonun öneminin pandemi sürecinde ortaya çıktığını söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ
Adadaki sorunları çözebilmek adına siyasi eşitliğe dayalı bir federasyon şart!
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, bu adada var olan sorunlarla mücadele edebilmenin tek yolunun siyasi eşitliğe dayalı bir federasyon olduğunu, pandemi sürecinde bunun bir kez daha ortaya çıktığını vurguladı.
Erhürman, CTP Lefkoşa İlçesi’nin Gönyeli Ocak Örgütü’nde düzenlediği etkinliğe katılarak partililere hitap etti.
Partililer tarafından büyük coşkuyla karşılanan Erhürman, bu ülkeye liderlik edebilecek tek partinin CTP olduğunun altını çizdi.
Pandemi sürecinde halkın sağlık ve ekonomi açısından büyük endişeler taşıdığını ve parti olarak halkın endişelerini gidermeye yönelik politikalar ortaya koyduklarını ifade eden Erhürman, “İktidarda basiretlerinden şüpheli olduğumuz kişilerin bulunduğu bir ortamda tek derdimiz toplumu mümkün olduğunca koruyabilmekti” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu