KıbrısManşet

ALBANK, bağış miktarını Başbakanlık Müsteşarı Amcaoğlu’na teslim etti

ALBANK, Temmuz ayında Türkiye’de meydana gelen orman yangılarının yaralarının sarılması, yanan alanların yeniden yeşertilmesi ve yangın sırasında hasar gören yerleşim yerlerinin inşa edilmesi için KKTC Başbakanlığının çağrısı üzerine 200.000 TL bağışta bulundu.

 

Kampanyaya ilk cevap veren kurumlardan olan ALBANK, açıklamış olduğu bağış miktarını Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Amcaoğlu’na bugün teslim etti.

Yapılan bağış ile ilgili konuşan ALBANK Genel Müdürü Dr.Ahmet M.Karavelioğlu; “Türkiye’de meydana gelen orman yangınlarını büyük bir üzüntüyle takip ettik. Gerek yanan ormanlar, gerekse yangınlardan etkilenen yerleşim yerlerini ve kişileri görmek bizi derinden üzmüştür. Bu bağlamda Türk Halkının yanında olduğumuzu göstermek ve bu zor günlerde bir nebze de olsa destek olabilmek için 200 bin TL bağışta bulunuyoruz. Umarım en kısa zamanda tüm yaralar sarılır ve böyle bir acı tekrar yaşanmaz.” şeklinde konuştu.

ALBANK’ın yeşili ve doğayı her zaman ön planda tutan bir banka olarak, ALBANK Anı Ormanı ile ülkemizin ağaçlandırılmasına katkıda bulunulduğunu sözlerine ekleyen Dr. Karavelioğlu, ALBANK’ın yönettiği kampanyalarla kağıt kullanımının en aza indirilmesini hedeflediğini belirtti.

Kart ekstrelerini mektupla değil de eposta ile alan her bir müşteri için ALBANK Anı Ormanına bir ağaç dikildiğini ifade eden Dr. Karavelioğlu yeşile ve doğaya verilen önemin her geçen gün artması gerektiğini vurguladı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu