Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

En büyük sebep izmarit!

PGM İtfaiye Müdürlüğü, KKTC’de 1 haftada 28 yangın meydana geldiğini bildirdi.  

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

PGM İtfaiye Müdürlüğü, KKTC’de 1 haftada 28 yangın meydana geldiğini bildirdi.

PGM İtfaiye Müdürülüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 4 – 10 Ekim tarihlerini kapsayan süre içerisinde KKTC’de 28 yangın ve 6 hususi servis olayı meydana geldiği, yangınların sonucunda maddi hasarlar olduğu belirtildi.

Açıklamada, yangınların muhtemel sebepleri olarak; “yol kenarlarına ve araziler içerisine söndürülmeden atılan sigara izmaritleri, ihmal ve dikkatsizlik, park halinde bulunan karavanın kişi veya kişiler tarafından yakılması, yakıt kaçakları, elektrik tellerinden düşen kıvılcımlar, oluşan kısa devreler ve diğer yangınlar” sıralandı.

Hususi servis olayları olarak ise; “van tipi aracın arkasında yüklü olan mermerlerin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden şahsın çıkarılması, 2 farklı yerde kuyuya düşen köpeklerin çıkarılması ve 2 farklı yerde inşaatın damında mahsur kalan kedilerin İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılması” gösterildi.

 

Yangınlar sonucu meydana gelen toplam zarar miktarı yaklaşık 354 bin 200 TL oldu.

Yangınların bölgelere göre dağılımı şöyle:

“Lefkoşa 8, Geçitkale 7, Gazimağusa 5, Girne 3, İskele 2, Güzelyurt 1, Yeşilköy 1, Çağlayan 1, Yeşilköy 1.”

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu