Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısKıbrısManşetSiyasetToplum

Sucuoğlu’nun UBP Başkanlığı’na seçilmesi Rum basınında

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Faiz Sucuoğlu’nun UBP Başkanlığı’na seçilmesi, bugünkü Rum gazetelerine de yansıdı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Faiz Sucuoğlu’nun UBP Başkanlığı’na seçilmesi, bugünkü Rum gazetelerine de yansıdı.

Fileleftheros gazetesi “Geçen Sene İstemiyorlardı, Bu Sene Tebrik Ediyorlar” başlığıyla aktardığı haberinde, Sucuoğlu’nun hafta sonu yapılan UBP Kurultayı’nda oyların yüzde 60,7’sini alarak ilk turdan seçilmeyi başardığını ve dün de, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan hükümet kurma görevini aldığını yazdı.

Gazete, Sucuoğlu’nun geçen sene Ekim ayında yapılan kurultayda da Hasan Taçoy ve Ersan Saner ile aday olduğunu ve ikinci turda adaylığını çekmeye zorlandığını; sonunda da Saner’in UBP Başkanlığı’na seçildiğini anımsattı.

Haberde, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün, Sucuoğlu’nu arayarak UBP Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı tebrik ettiğine işaret edildi.

Haber, Politis gazetesinde “Faiz Sucuoğlu’nun Zaferi Tayyip Erdoğan İçin Mağlubiyet”, Alithia gazetesinde “UBP’nin Yeni Başkanı Kimdir-Tatar’ın Politikasıyla Mutlak Eşgüdümlü”, Haravgi gazetesinde de “Hedefi Tek Partili ‘Hükümet’-Ersin Tatar Faiz Sucuoğlu’na ‘Hükümet’ Kurma Görevi Verdi” başlıklarıyla yansıtıldı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu