Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Zanlının evinden tabanca ve mermi çıktı

Kaptan köşkü operasyonu ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Mehmet Arslan mahkeme huzuruna çıkarıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kaptan köşkü operasyonu ile ilgili olarak tutuklanan zanlı M.A mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Mehmet Sevinç, olguları aktardı. Polis, zanlı M.A’ın 1 Aralık’ta Narkotik ekibi tarafından zanlının ikametgâhında yapılan aramada yatak odasında iki adet 9 milimetre çapında tabanca ve şarjörleri, 9 milimetre çapında mermi ve 85 adet kurusıkı tabanca mermisi ve tabanca kılıfının bulunarak emare alındığını belirtti.

Polis, zanlının ifade vermediğini ve herhangi bir izahatta bulunmadığını söyledi. Polis, tabancaların balistik incelemeye gönderildiğini belirtti.

Polis,  alınan bilgide TC’den KKTC’ye ithal edilen ve Kaptan Köşkü Operasyonunda Akgünler yük gemisiyle yakalanan 3 milyon TL değerinde 2 kilo metamfetamine türü uyuşturucu maddeyi ithal eden Akın Barut’tan Ekim 2021 tarihinde aldığını itiraf ettiğini belirtti.

Polis, tabancaya parmak izi ve balistik inceleme yapılacağını söyleyerek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Ozankaya, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

(S.A)

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu