GenelKıbrısManşetToplumYaşam

2022’yi merak edenler buraya toplansın!

Bu yıl bizleri nelerin beklediğiyle ilgili GIYNIK'tan Cosmica, 12 ayın durugörü açılımını gerçekleştirdi.

cosmica

2022 yılında bizleri neler bekliyor? Neler yapmalıyız? Bu yıl bizleri nelerin beklediğiyle ilgili GIYNIK’tan Cosmica, 12 ayın durugörü açılımını gerçekleştirdi.

OCAK: SEVENLER KAVUŞUYOR, KÜSLER BARIŞIYOR

Ocak ayında sevenler kavuşacak gibi görünüyor. Ayrı olanlar bir araya gelecek, küsler barışacak ve hâlihazırda ilişkisi olanlar bunu bir üst aşamaya taşımak isteyebilir.

Rumi bizlere “Dünyanın eğlence, cennetin gül bahçesine benzerim” diyor. Yani hayattan zevk almamız gerektiğini bizlere söylüyor. Hayat telaşesinden sıyrılıp kendi cennetimizi, huzurlu alanımızı kendimizin yaratabilecek güçte olduğumuzu ve bunu bizden başka kimsenin yapmayacağını anlatıyor.

Bu ay maddi konularda finansal sıkıntılar yaşanabilir. Eğer bir girişimde bulunmak, ev veya araba almak, yeni bir işe girişmek gibi bir durum söz konusu olursa beklemenizi öneririm. Ocak ayı yeni bir girişimde bulunmak ya da alım/satım yapmak için doğru bir ay olmayabilir.

Öte yandan, Ocak ayında duygularınızda bir artış yaşayabilirsiniz bu duygusal bir artış olabileceği gibi, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek bir para veya iş teklifi de olabilir.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle hayatınızda bir inanç sıçraması yaşayacağınız ve bildiğiniz tüm ezberlerin bozulacağı söyleniyor.

Yeni enerjileri hayatınıza kabul edin ve kalkanlarınızı indirin, direnmeyin ve korkmayın. Cesurca adım atın.

Baş melek Mikail, hayatınızda kötü giden her ne varsa bu durumun iyileşmesi için dua etmeniz gerektiği söyleniyor.

Sistemden yardım isteyin ve size sunulan tüm güzellikler için şükredin ki daha güzelleri hayatınıza sirayet edebilsin.

ŞUBAT: MAHKEMELİK DURUMLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK, ADALET TECELLİ EDECEK

Şubat ayında eğer mahkemelik durumlarınız varsa bunların çözüme kavuşacağı, adaletin tecelli edeceği ve herkesin hak ettiğini elde edeceği bir ay olacak. Rumi bizlere “Bilgi, Süleyman Krallığı’nın mührüdür” diyor. Yani aradığınız soruların cevapları aslında kendi içimizde saklı. Ruhumuz tüm cevapları biliyor. Biz yeter ki iç sesimize kulak verelim.

Yapmak istediklerimizi aile, arkadaşlarımız ya da fikirlerine güvendiğimiz kişilere danışma ihtiyacı hissedebiliriz. Karar aşamasında olacağımız bir ay olacak.

Şefkatli bağlantılar kurabilir, belki de hayatımızın aşkıyla güzel bir yola girebiliriz. Kavuşum enerjisi çok hakim Şubat ayında.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle yetinmeyi bilmemiz gerektiği mesajını aldım. Biz elimizdekilerle mutlu olmayı bildikçe evren bize sınırsız kaynağından olası güzellikleri göndermeye devam edecektir. Yeter ki biz şükredelim.

Gerek iş konusunda gerekse ruhsal anlamda kendimize büyümenin tadını çıkarmak ve ödüllerini toplamak için zaman ayıralım.

Baş melek Mikail, hislerimize güvenmemiz ve onları doğru ifade ederek onurlandırmamızı söylüyor. Yeni bir dünya bizleri bekliyor. Meleklerimizi bizler için hak ettiğimiz yeni bir dünya oluşturuyor; ışık, bolluk ve güzellik dolu bir dünya.

MART: MADDİ KONULARA DAHA ÇOK MEYİL VERECEKSİNİZ

Mart ayında maddi konulara daha çok meyil verebilir, kazançlarımızı daha üst mertebeye taşımak isteyebilir, yeni bir işe imza atabiliriz. Maddi açıdan yükselişte olacağımız bir ya olacak. Bolluk ve bereketin bizlerle olacak.

Rumi diyor ki “Kim beni mutluluğuna çağırırsa, sadece neşeli bakışlar görecektir.” Yani hayata daha olumlu yönden bakmamız gerektiği ve her olayda güzel olanı fark etmemiz gerektiği söyleniyor. Olumlu düşünceler daha da olumlu enerjileri hayatımıza dahil etmemize yardımcı olacaktır. Göklerdeki ustalar bizleri destekliyor.

Yaşadığımız tüm aksilikler ve olumsuz konuların olumluya çevrilmesi için sistem yanımızda. Bu ay yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz, yeni bir yola girebilir, sizi ilgilendiren evraklar ve taahhütlerle ilgilenebilirsiniz. Bir şeye imza atarken veya anlaşırken dikkatli olmanız isteniyor.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle hayattaki büyük gizeme inanmanız ve her şeyi kontrol etmeye, sonunu garantilemeye, bilmeye çalışmamamız gerektiği mesajı veriliyor. Sezgilerimizi kullanarak doğru yönü bulabileceğimiz söyleniyor.

Baş melek Mikail de içimizdeki ışıklı ve mükemmel sağlığa odaklanmamız gerektiğini iletiyor. Gerek fiziksel gerek zihinsel gerekse ruhsal açıdan kendi sağlığımıza önem vermeliyiz. Hayata karşı cesaretli olmalı ve tıpkı bir kedi yavrusu gibi yeni şeyler keşfetmeliyiz.

NİSAN: ASLA PES ETMEYEN BİR DURUŞ SERGİLEYECEKSİNİZ

Nisan ayında oldukça bereketli, sezgileri kuvvetli, kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlü ve istekleri doğrultusunda asla pes etmeyen bir duruş sergileyeceğiz. Kendi gücümüz ve değerimizin artık farkındayız, adımlarımızı buna göre atacağız.

Rumi diyor ki “Kalpte tezatlık savaş gibidir.” Yani kalbimizle mantığımız arasında çelişebileceğimiz bir ay olacak. Kalbimizi mi yoksa mantığımızı mı dinlememiz gerektiğini sorgulayabiliriz. Fakat kalbin her daim en doğrusunu bildiği ve mantığın bunu sabote etmeye çalıştığı gerçeğini unutmamalıyız.

Daha iyimser olacağız, yaşanan olaylardaki kötü yanlardan ziyade güzellikleri fark edeceğiz. Adım atmaktan ziyade daha çok zorunlu bekleyişlerin yaşanacağı, gerek maddi gerekse manevi açıdan elimizi, kolumuzu bağlı hissedeceğimiz olaylar yaşayabiliriz.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle hayatımıza kimseyi karıştırmamamız ve kendi kararlarımızı kendimizin vermesi gerektiği mesajı veriliyor. Bunun için de sağlıklı sınırlar koymalıyız.

Köklenmeli ve enerjimizi temizleyebilmemiz için toprağa sağlam basmalıyız. Doğada meditasyon yapabilir, yeşil renge ağırlık verebiliriz.

Baş melek Mikail bizlere bir amaca bağlanmamız gerektiğini söylüyor. İnancımız artarsa, hayatımız da değişir. Bunu yaptığımız zaman da hayatımızda mucizeler gerçekleşir. Yeter ki inanalım.

MAYIS: İŞ TEKLİFLERİ, MİRAS GÜNDEMİ, YÜKLÜ PARANIN GELMESİ SÖZ KONUSU

Mayıs ayında güzel iş teklifleri, miras veya beklenmeyen bir yenden aniden yüklü miktarda para elimize geçebilir. Beklemediğimiz bir yerden iş teklifi gelebilir ya da yolunda gitmeyen finansal durumumuz mucizevi bir şekilde düzelebilir.

Rumi diyor ki “İlahi bütünlükte kaybolmak duanın ruhundandır.” Yani mucizeleri hayatımıza çekebilmek için inançlı olmalı ve dua etmeliyiz. Umudumuzu kaybetmemeliyiz. Evren bize yardım edecek ve ona ulaşabilmemiz için bize işaretler gönderecek.

Bu ay çok enteresan ve inanması güç olaylara şahit olabilir ya da yaşayacaklarınız karşısında siz bile gözlerinize inanamayabilirsiniz. Ama şunu bilmelisiniz ki Yaratıcı Güç bizlere yardımcı olacak.

Artık karanlıktan aydınlığa geçiş yapacağımız ve uykusuz gecelerin son bulacağı bir döneme gireceğiz. Tüm dertlerimize deva bulunacak ve biz de derin bir ‘Oh!’ çekeceğiz.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle sisteme güvenmeniz ve olayları akışına bırakmanız gerektiği söyleniyor. Kendinize güvenin, inanın ve isteklerinizi gerçekleşmesi için Evren’e gönderin, olması için bekleyin. Sistem size rehber olacaktır, huzur enerjisine kucak açın ve rahatlayın.

Baş melek Mikail, olumlu düşüncelerin olumlu sonuçlar yarattığını söylüyor yani bizler de ne kadar olumlu düşünürsek, hayatımıza o kadar olumlu olayların sirayet etmesine neden oluruz.

Rüyalarınızda mesajlar alabilir, sistem tarafından yönlendirilebilirsiniz. Rüyalarınızı not edin ve verdiği rehberliği fark edin.

HAZİRAN: EVLİLİKLER VE CİDDİ İLİŞKİLERİN AYI OLACAK

Haziran ayında çoğu kişi evlenecek, birlikteliklerini taçlandıracak ve tamamlanacak. Çoğu kişinin dünya evine gireceğini söyleyebilirim. Rumi diyor ki “Aşk, parlaklığı ejderhaları bile ürküten bir zümrüt gibidir.” Yani sistem diyor ki gerçek aşkın önünde durabilecek hiçbir engel yoktur ve en kudretli, güçlü hayvanı bile korkutabilecek bir saf ışığa sahiptir.

Aşkı önünde engelleri olanlar sevinsin, aranızdaki engeller kalkacak ve aşk galip gelecek. Bu ay sevgi dolu bir adım alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden evlilik, nişan ya da sözlenme teklifi gelebilir. Sizinle bir dünya kurmak isteyebilir.

En güzel kartlardan biri olan Güneş kartının hayatınızda çok büyük güzelliklerin gerçekleşeceğini, karanlığın geride kalacağını ve alacağınız haberlerin hayatınıza güneş gibi doğacağını söyleyebilirim.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle duygusal açıdan cömert olmalıyız.

Duygularımızı içimizde yaşamak yerine dışarıya saydam bir şekilde aktarmamız gerektiği söyleniyor.

Kendimizi bağlılık enerjisine adayarak bilgece adımlar atmalıyız.

Baş melek Mikail böyle yaparsak ilerlediğimiz yolun doğru yol olduğu mesajını veriyor. Tüm kısıtlamalardan özgür olduğumuzu fark etmeliyiz.

TEMMUZ: DİLEKLERİNİZ GERÇEK OLACAK, ŞAŞIRACAKSINIZ

Temmuz ayında dileklerimizin gerçek olacağı ve hayatımızda vuku bulacağı bir ay bizleri bekliyor diyebilirim. Mucizelere açık olun ve inanmaktan vazgeçmeyin. Rumi diyor ki “Baki mutluluğun için sevin.” Yani hayatımıza sirayet edecek mucizelerin kalıcı mutluluğu ve güzelliği de beraberinde getireceğini söyleyebilirim. Bu yüzden sevinmeliyiz, mutluluk kapımızda.

Bu ay ailemize yeni bir üye katılabilir, yeni evlenenler çocuk sahibi olabilir. Yakınımızın bu müjdeli haberini alabiliriz. Ailemize yeni bir üyenin katılacağı bir ay olabilir ya da kendi içimizdeki çocukla vakit geçirebiliriz. İçimizdeki çocuğu mutlu etmeyi unutmamalıyız.

Yaptığımız bir iş, bulunduğumuz bir girişim veya attığımız bir adım, çevremiz tarafından takdir görmemizi sağlayacak. Başarımız taçlandırılacak.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle mucizelere inanmamız ve Evren’deki sihre güvenmemiz gerektiği söyleniyor. Kendimize karşı cesur ve dürüst olmalıyız.

Bizi korkutan, şüpheye düşüren ve yanıltan durumlardan kurtulmak için Baş melek Mikail bizleri uyarıyor. Tüm olumsuz duygu ve düşüncelerimizle vedalaşma zamanı geldi.

İçimizdeki çocuğa sarılmayı, onu sevgiye, şefkate ve ilgiye boğmayı unutmamalıyız. Bizim kendimize ihtiyacımız var.

AĞUSTOS: KORKUSUZ OLMALI VE SAĞLAM BİR DURUŞ SERGİLEMELİSİNİZ

Ağustos ayında kararsız olacağımız bir dönemde olacağımız söyleniyor. İki seçenek arasında kalabilir. Bu aşk ve mantık olabileceği gibi maddi konularda iki iş arasında veya eğitim alanında iki okul arasında seçim yapma kararsızlığı yaşayabiliriz.

Rumi diyor ki “Allah refah versin; o zaman zaten amacına ulaşmış olacaksın.” Yani biz Yaratıcı Güce inandığımız sürece hep doğru yolda oluruz. Yaşayacağımız bu ikilemin maddi alanda olduğu daha baskın bir enerjide geldiği için geçim derdine düşmek yerine sisteme güvenmemiz söyleniyor.

Gerisini onların halledeceği söyleniyor. Finansal konular bir yana aile içinde mutlu bir ay geçireceğimiz süreçte olacağız.

Dışarıda huzur bulamasak da eve, ailemize gittiğimiz zaman hissettiğimiz mutluluk bizlere tüm dertlerimizi dahi unutturacak. Maddi açıdan zorluklar yaşasak da manevi açıdan destek göreceğimiz bir ay olacak.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle bağımsızlığımıza sahip çıkmamız ve kendi hayatımız adına kendi kararlarımızı vermemiz gerektiği söyleniyor. Korkusuz olmalı ve sağlam bir duruş sergilemeliyiz.

Baş melek Mikail bunun için kendimize inanmak ve güvenmek gerektiğini söylüyor. Değişimi kucaklamalı ve gelecek olan yeniliklerin en yüksek hayrımıza olacağını bilmeliyiz.

EYLÜL: KENDİ HAYATINIZI KURMAK İSTEYECEKSİNİZ

Eylül ayında yeni bir dünya teklifinde bulunmak isteyeceğimiz bir ayda olacağımızı söyleyebilirim. Artık başkalarının dayattığı dünya koşullarında değil de kendimize uyan bizim yaşamaktan mutlu olacağımız bir dünya için teklif alabilir, teklif edebiliriz.

Rumi diyor ki “Hakikat, iç varlığımızın altını ortaya çıksın diye sıcağı ve soğuğu dayatır.” Yani bazen aslında gerçekten ne istediğimizi anlayabilmemiz için zorluklar yaşamak zorunda kalır, sınava tabi tutuluruz.

Bunlar bizim ne istediğimizi ortaya çıkarabilmemiz için Sistem tarafından dayatılan bir takım derslerdir. Bunu yaptığımız takdirde sevindirici bir başarı elde etmemiz kaçınılmazdır.

İş yerinde, aile hayatımızda ya da eğitim hayatımızda güzel bir başarıya imza atabiliriz. Elde edeceğimiz zaferi artık kutlamak kalacak bizlere.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle kendimize inanmamız gerektiği söyleniyor. Değişim dönemlerinde yeteneklerimize güvenerek, hareket etmeliyiz.

Baş melek Mikail yaşadıklarımızın bizim ürünümüz olduğunu bilerek, yarattığımız durumu değiştirebilecek güce de sahip olduğumuzu bilmemiz gerektiğini söylüyor. Kaynağa bağlanarak, meditasyon yapıp, böylece içimizdeki gücü açığa çıkarır, dünyamızı aydınlatabiliriz.

EKİM: ADIM ATARKEN DAHA CESURCA DAVRANACAKSINIZ

Ekim ayında daha çok dilediklerimizin gerçekleşmesi için iç dünyamıza döneceğimiz ve geceleri dua edeceğimizi görüyorum. Rumi diyor ki “Aşk, seçilmişler için bir gemidir.” Yani, bu dileklerimiz özellikle aşk ile ilgiliyse ve korkuyorsak, bilmeliyiz ki aşk aslında bizi kendi iç dünyamıza keşfe götürür.

Gerçek kimliğimizi açığa çıkarır, herkes aşık olamaz ve bu ayrıcalıktan faydalanamaz. Bunun bilincinde olmamız gerektiği söyleniyor.

Daha cesur olacağımız ve emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir süreçte olacağız. Sonunu bilmediğimiz yola adım atarken daha cesurca davranacağız. Önümüzde bizi bekleyen fırsatlar var ve biz bunu yapabilmek için sadece bilinmeyene adım atmalıyız.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle kendi bildiğimizin doğru olabileceği düşüncesinden çıkmalı ve diğer düşünce yaklaşımlarına karşı da ılıman olmalıyız.

Bir bizim bildiğimiz değil başkalarının dedikleri de doğru olabilir. Sonuçta herkesin kendine göre doğruları vardır. Kendi ihtiyaçlarımızla ilgilenmeliyiz.

Baş melek Mikail gerek finansal gerekse ikili ilişkiler açısından beklediğimiz sonucun hayırlı bir şekilde neticeleneceğini söylüyor. Bunun için meleklerimize yüreğimizi dökmeli, tam olarak ne istediğimizi açıkça belirtmeliyiz. Dua ederek, onlardan yardım istemeliyiz.

KASIM: FİNANSAL SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Kasım ayında özellikle finansal konularda emeğinizin karşılığını almak isteyeceğiniz bir ayda olacaksınız. Bunun meyvelerini vermesi biraz zaman alabilir ve biz de bu noktada sabırsızlık çalıştırabiliriz. İsteklerimize ego, hırs gibi duygulardan arınarak yaklaşmalıyız.

Rumi diyor ki “Asıl saflığına ulaştığında, Musa ve Firavun huzura erer.” Yani biz de isteklerimiz doğrultusunda saf duygular çalıştırmalıyız. Kıskançlık duygusu çalıştırmak yerine şükür enerjisinde kalmalıyız.

Bize sunulanla yetinmeyi bildiğimiz ve onun için şükrettiğimiz noktada hayat bize daha da güzellikler getirir. Biz sahip olduklarımız için ne kadar büyük bir minnettarlık gösterirsek, minnet duyacağımız daha çok fırsatın hayatımıza gelmesine yardımcı oluruz.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle nezaketli olmalı ve minnetle bizim olanı paylaşmamız gerektiği söyleniyor. Kalbimizin sesini dinlemeli ve hayattan zevk alacak, tutkularımızı alevlendirecek eylemlerde bulunmalıyız.

Bu yüzden Baş melek Mikail önümüzdeki seçenekleri keşfetmemiz gerektiğini söylüyor. Hayatımız için ufak bir adım atmalıyız. Yüreğimizin yolunda atacağımız o küçük adım bize tüm kapıları açacaktır.

ARALIK: İŞİNİZDE AKSİLİK ÇIKARSA, BU SİZİ OLUMSUZLUKTAN KORUMAK İÇİNDİR

Aralık ayında yaşayacaklarımızın tamamen sistemsel ve kadersel olacağını söyleyebilirim. Tüm düzenimiz bozulabilir, işler planladığımız gibi gitmeyebilir. Ama şunu bilmeliyiz ki evrende her şey en yüksek hayrımıza olur. Eğer bir iş ters giderse veya aksilik çıkarsa bu bizi daha büyük bir olumsuzluktan korumak içindir.

Rumi de diyor ki “Mezar, cenneti gizleyen bir perdedir.” Yani, her şey bitti dediğimiz anda aslında her şeyin yeni başladığını ve bizlerin kazandığını göreceğiz. Olası aksilikler nedeniyle kararsız kalabilir, hangi yönde ilerlememiz gerektiği konusunda kafamız karışık hissedebiliriz.

İşte tam da bu kararsızlık enerjilerinde olduğumuz anda Sistem tarafından bizlere gönderilecek şifalandırıcı ışık, karanlıkta yönümüzü bulmamıza ve hangi yöne gitmemiz gerektiği noktasında işaretler alacağımız manasına geliyor.

Sistemin size tavsiyesi nedir diye sorduğum zaman öncelikle sözlerimize ve söylediklerimize dikkat etmemiz gerektiği uyarısı geldi. Neyi söylersek, hayatımıza onu çekeriz. O yüzden olabildiğince olumlu konuşmaya özen gösterirsek, hayatımıza da olumlu frekansları çekmiş oluruz.

Bunun için içimizdeki sese ve bizi yönlendiren ulvi güçlere güvenmeliyiz. Baş melek Mikail, zihnimizi rahatlatabilmemiz için duygu ve düşüncelerimizi kağıda dökmemizi istiyor.

Ne yapılması gerektiği konusunda eğer biz biliyorsak, önden ilerleyerek çevremize önder olabiliriz. Işığın yolunda etrafımızdaki kişilere yol göstermeliyiz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu