Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Maliye Bakanlığı’nda hareketli ve gergin saatler

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu ekipleri, bugün 160 milyon TL elektrik borcu olan Maliye Bakanlığı’nın elektrik enerjisin kesmek için bakanlık binasına gittiklerinde kötü bir sürpriz ile karşılaştılar.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu ekipleri, bugün 160 milyon TL elektrik borcu olan Maliye Bakanlığı’nın elektrik enerjisin kesmek için bakanlık binasına gittiklerinde kötü bir sürpriz ile karşılaştılar.

El Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, tarafından yapılana açıklamaya göre Maliye Bakanlığı’na ait RHA 4274 ve RHA 3884 plakalı resmi hizmet araçlarının Maliye Bakanlığı’nın avlusunda bulunan trafonun giriş kapısı önüne kasıtlı şekilde park edildiği ve kurum çalışanlarının işlerinin yapmasının engellendiği belirtildi.

Özkıraç, konunun polise intikal ettirildiğini ve Maliye Bakanlığı hakkında şikayetçi olunduğunu belirterek “Bu trafo elektrik kurumuna aittir. Kimsenin böyle bir engelleme yapamaya hakkı yoktur. Bu yapılan büyük bir suçtur. Herhangi bir arıza veyahut bir yangın durumunda ekipler nasıl müdahale edecekler” diyerek ne pahasına olursa olsun Maliye Bakanlığı’nın bugün elektriğinin kesileceğini vurguladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu